Muzeul Național al Bucovinei își așteaptă publicul și în acest an cu o ofertă variată de programe de educație muzeală, ateliere de creație, ateliere istorico-didactice, lecții interactive pe teme diverse de istorie, arheologie, artă, etnografie, științele naturii.
Cei mici și cei mari sunt invitați să descopere, într-o manieră atractivă și interactivă, istoria Sucevei, istoria Cetății de Scaun a Sucevei, domnia lui Ștefan cel Mare, veșmintele și bijuteriile Evului Mediu, universul scrierii și filigranelor medievale, secretele maeștrilor și misterele operelor de artă, tradițiile populare, enigmele naturii, poveștile cărților vechi, povești din lumea satului de odinioară, să participe la ateliere de artă, caligrafie, arheologie experimentală, meșteșuguri tradiționale.
Specialiștii Muzeului Național al Bucovinei au pregătit programe menite să surprindă plăcut participanții, activități care să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber, singur, cu familia sau cu prietenii, într-un mod unic și relaxant. „Alegeți ce vă place, alegeți muzeul care vă place cel mai tare, sunați-ne pentru înscrieri și programări, vă așteptăm cu drag.Pentru programele cu date fixe, perioada în care încep înscrierile este anunțată de Muzeul Național al Bucovinei cu cel puțin o lună înainte de debutul activităților”, transmit organizatorii activităților educative. Informații suplimentare despre proiecte, perioade, înscrieri la telefon: 0230-216439.