Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 252 (8781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9732 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5955 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rîmbu le-a bătut public obrazul președintelui Consiliului Județean, prefectului și parlamentarilor, pentru absența la ceremonia de Ziua Armatei

Vineri, 25 Octombrie 2024 (15:25:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Vasile Rîmbu, și-a început discursul oficial la ceremonia organizată vineri, cu ocazia Zilei Armatei Române, prin a sublinia că principalele instituții administrative, Consiliul Județean și Prefectura, nu au fost reprezentate de președinte și de prefect, ci atribuția de reprezentare a fost delegată administratorului public al județului, Cezar Ioja, respectiv subprefectului Antoniu Flandorfer. De asemenea, primarul a remarcat absența parlamentarilor de Suceava de la eveniment, singurul deputat prezent fiind Larisa Blanari.

Vasile Rîmbu a declarat că prezența la un astfel de eveniment arată respectul care trebuie arătat armatei române, ca instituție.

„Mi-aș fi dorit ca la Ziua Armatei Române, care nu înseamnă numaidecât numai 25 octombrie 1944, ci înseamnă tot ce a fost armata română dintotdeauna, să o onorăm cu toții”, a declarat primarul, adăugând cu o notă de ironie că cei absenți au participat la eveniment „cu sufletul”.

„La 25 octombrie omagiem armata țării, faptele ei eroice, pe toți soldații și militarii care au fost și sunt mereu la datorie pentru ca noi să dăinuim ca popor și să avem identitate națională. Se împlinesc 80 de ani de când la 25 octombrie 1944 armata română a eliberat de sub ocupație străină ultima palmă de pământ românesc, la Carei. Soldaților de atunci, veșnică recunoștință. Armata română ne face să fim mândri de fiii ei și peste ani, când a participat și participă la eforturile internaționale pentru pace în lume. La granița noastră avem un război nedrept, care ne îngrijorează, de aceea o dată în plus ne dăm seama de importanța misiunilor dumneavoastră, dragi militari. Vă mulțumim, celor prezenți și colegilor dvs.. Aduc un pios omagiu tuturor eroilor armatei căzuți la datorie în istoria zbuciumată a țării noastre”, a spus Vasile Rîmbu în discursul susținut la ceremonie. 

Evenimentul care s-a desfășurat în Piața Tricolorului din centrul Sucevei a fost organizat de Garnizoana Suceava, în colaborare cu Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă” din Vatra Dornei, Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Bogdan Vodă” Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava și Primăria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rîmbu le-a bătut public obrazul președintelui Consiliului Județean, prefectului și parlamentarilor, pentru absența la ceremonia de Ziua Armatei.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rîmbu le-a bătut public obrazul președintelui Consiliului Județean, prefectului și parlamentarilor, pentru absența la ceremonia de Ziua Armatei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei