Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 252 (8781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9732 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5955 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la startul campaniei pentru prezidențiale: „Nicolae Ciucă va câștiga alegerile prezidențiale și va fi cel care va face a doua modernizare a României”

Vineri, 25 Octombrie 2024 (09:01:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava a început campania electorală pentru alegerile prezidențiale noaptea trecută, fix la ora miezul nopții, primul afiș cu candidatul liberal pentru funcția de președinte al României, Nicolae Ciucă, fiind lipit de liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur. Startul campaniei electorale s-a dat la panourile de afișaj din fața sediului PNL Suceava, alături de Gheorghe Flutur fiind prezenți deputații Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu, fostul viceprimar al Sucevei Lucian Harșovschi și numeroși membri de partid.

Gheorghe Flutur este ferm convins că Nicolae Ciucă va câștiga alegerile prezidențiale și va fi cel care va face a doua modernizare a României.

„Cu bucurie am pus primul afiș pentru președintele Nicolae Ciucă, un prieten al Sucevei, al Bucovinei, un prieten al meu, un român adevărat, un patriot. Este o zi simbolică, fiind și Ziua Armatei, iar de-a lungul istoriei noastre, am avut lideri de stat cu pregătire militară care au influențat fundamental demersul României, statul modern, de la Alexandru Ioan Cuza, la regii care au avut o contribuție fundamentală, Carol I - Independența României, Marea Unire, Ferdinand. Și ne putem gândi că vine un om cu o pregătire militară, Nicolae Ciucă, cel care are menirea de a face împreună cu noi a doua modernizare a României, dacă românii vor da votul. Noi suntem încrezători că vor da votul pentru un om cu o pregătire consistentă, un om echilibrat, un om  al construcției, un om care a făcut toate la timpul lor. Și aici mă refer la pregătire, la carieră, a fost inclusiv ministru și prim-ministru și este șeful celui mai vechi partid din Europa, PNL, un partid care anul viitor face 150 de ani”, a transmis Gheorghe Flutur.

El a precizat că Nicolae Ciucă este un om aproape de oameni care și-a lansat un program pentru un stat prieten cu cetățeanul, un stat care să ajute dezvoltarea economică a României, să redea demnitatea, dialogul între categoriile sociale și să aducă normalitate pe scena politică.

„De toate acestea avem nevoie ca de aer și sunt convins că omul Nicolae Ciucă poate fi garantul acestor lucruri. Am încredere și suntem aici la această oră un grup mare de oameni, dar vom fi și mai mulți cei care-l vom sprijini pe Nicolae Ciucă pe drumul către Cotroceni. Așa cum stau lucrurile acum, dincolo de răutăcioșii care îl tot coboară în sondaje, Nicolae Ciucă are șansa mare să intre în turul doi cu armata liberală de 1.146 primari aleși recent, din care 50 la Suceava, și 12.000 de consilieri locali. Este o armată a PNL pregătită să intre în marea bătălie pentru ca în primul tur să confirmăm intrarea în turul 2, iar finala să fie câștigată de Nicolae Ciucă și de fapt de România și de români”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai adăugat că se simte în formă după ce a predat mandatul de președinte al Consiliului Județean și că a intrat în dispozitiv pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la startul campaniei pentru prezidențiale: „Nicolae Ciucă va câștiga alegerile prezidențiale și va fi cel care va face a doua modernizare a României”.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la startul campaniei pentru prezidențiale: „Nicolae Ciucă va câștiga alegerile prezidențiale și va fi cel care va face a doua modernizare a României”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei