Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 251 (8780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9735 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6113 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan susține că prim-ministrul Marcel Ciolacu reușește să asigure buna funcționare a Guvernului, în timp ce „partenerul” politic Nicolae Ciucă se afundă-n ridicol

Joi, 24 Octombrie 2024 (09:02:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că prim-ministrul Marcel Ciolacu reușește să asigure buna funcționare a Guvernului, în timp ce „partenerul” politic Nicolae Ciucă se afundă-n ridicol prin tot felul de manifestări destabilizatoare. „După cum putem vedea, se face din nou diferența dintre Marcel Ciolacu – liderul capabil să pună interesul țării mai presus de orice – și Nicolae Ciucă – politicianul derutat, care a adoptat atitudinea infantilă de a fugi de responsabilitatea deciziilor în Coaliție, închipuindu-și că astfel câștigă voturi. Aşadar, este meritul prim-ministrului că Guvernul funcționează! Dacă s-ar fi „coborât” la mintea domnului Ciucă, ar fi paralizat administrarea țării”, a spus Ioan Stan.

El a arătat că ultimele decizii adoptate de Guvern arată determinarea premierului de a-și face datoria până la capăt. Președintele PSD Suceava a amintit de alocarea a 780 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru educație, care să finanțeze construcția ori reabilitarea de cămine și cantine studențești.

„Premierul își onorează astfel angajamentul luat în fața studenților. De asemenea, se alocă câte 500 de lei, sub formă de tichete sociale, pentru copiii din medii defavorizate, pentru achiziția de rechizite și îmbrăcăminte. Drept urmare, peste 400 de mii de copii dezavantajați vor fi astfel susținuți să meargă la școală. Și în același timp, continuă modernizarea infrastructurii: s-a aprobat finanțarea electrificării și reabilitării a peste 320 de km de magistrală feroviară și extinderea accesului feroviar în Portul Constanța. Pentru zona rutieră, Guvernul a aprobat primii bani pentru Varianta de Ocolire a Vasluiului, dar și reabilitarea DN Giurgiu-Ghimpați, de 36 de kilometri”, a spus Ioan Stan.

El a subliniat că premierul României se ține de cuvânt şi nu creşte taxele. „Ca atare, anul viitor românii vor plăti aceleași impozite pe proprietate. Asta pentru că s-a amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul a valorii impozabile pentru clădiri, pe baza valorii din studiile de piață. Totodată amintim că planul fiscal, aflat în discuții tehnice cu Comisia Europeană, nu conține creșteri de taxe și nici creșterea tva. Plafonul la microîntreprinderi rămâne neschimbat anul viitor și va începe să scadă gradual din 2026 până în 2029”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan susține că prim-ministrul Marcel Ciolacu reușește să asigure buna funcționare a Guvernului, în timp ce „partenerul” politic Nicolae Ciucă se afundă-n ridicol.
 Vizualizări articol: 248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan susține că prim-ministrul Marcel Ciolacu reușește să asigure buna funcționare a Guvernului, în timp ce „partenerul” politic Nicolae Ciucă se afundă-n ridicol1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei