Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 250 (8779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur spune că programul prezidențiabil al lui Nicolae Ciucă are în centru preocuparea pentru individ, clasa de mijloc și mediul privat, familie, comunitate și țară

Miercuri, 23 Octombrie 2024 (20:36:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a prezent „liniile de forță” din Programul prezidențial lansat miercuri de către candidatul liberal pentru alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă. Gheorghe Flutur a subliniat că Nicolae Ciucă este singurul candidat prezidențial care are maturitatea, cinstea și experiența de viață pentru a fi un bun președinte. „E un român patriot și un militar de carieră, care a parcurs pas cu pas toate etapele vieții militare, ajungând general al Armatei Române. A slujit țara în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan. A fost șef de promoție al Academiei de Înalte Studii Militare, recunoscut și decorat în Romania și străinătate”, a spus Flutur.

El a adăugat că Nicolae Ciucă a dat dovada unui lider autentic, fără scandaluri și conflicte, un om de cuvânt, care a dovedit că știe să pună interesul național în fața celui propriu, când a renunțat la funcția de prim-ministru. Liderul liberal a mai precizat că în mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă, România a atras investiții străine directe, record, de 11 miliarde de euro și fonduri europene de 11,3 miliarde de euro. „Alături de PNL a demarat cel mai ambițios program de după 1989 pentru modernizarea infrastructurii României (drumuri, apă, canalizare, gaze etc.) – Programul <Anghel Saligny>. Doar Nicolae Ciucă și PNL pot forma după alegeri un Guvern de dreapta, pro-european, care să aducă siguranță și prosperitate.

Programul <România prosperă și sigură> este expresia unei noi viziuni de dreapta, are în centrul său preocuparea pentru individ, pentru clasa de mijloc și mediul privat, pentru familie, comunitate, țară”, a mai declarat Gheorghe Flutur. El a subliniat că misiunea lui Nicolae Ciucă este o Românie capabilă să ofere cetățenilor săi siguranță, nu doar în fața amenințărilor externe, ci și siguranță economică și socială, siguranță în comunități, în școli și în mediul online, siguranță în dezvoltarea unei afaceri, siguranță energetică și siguranță în fața schimbărilor climatice.

„Prioritățile lui Nicolae Ciucă sunt valorificarea poziției geostrategice a României, în regiune, în NATO și UE, inclusiv independența energetică, protejarea și exploatarea resurselor naturale ale țării noastre, democrație, libertate și o justiție corectă și eficientă care respectă drepturile individului, prosperitate și un model economic liberal bazat pe susținerea clasei de mijloc și a mediului de afaceri, susținerea familiilor, comunităților și a identității naționale, un stat eficient și corect în slujba cetățenilor, cu marile sisteme publice reformate”, a spus Flutur. El a precizat că programul lui Nicolae Ciucă este singurul program de dreapta, preocupat de individ, clasa de mijloc, familie și comunitate, nu de supremația statului, ca la PSD, este singurul program nepopulist, fără promisiuni nerealiste, singurul program preocupat de mediul de afaceri și inițiativă, de justiție și stat de drept.

„Nicolae Ciucă va fi un președinte implicat și responsabil, va fi un președinte care va contribui la reașezarea societății românești pe respectul pentru muncă, valoare, meritocrație. Va fi un președinte aproape de oameni și de comunitățile locale. Nicolae Ciucă își va exercita mandatul de președinte cu onoare și credință, în slujba țării”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur spune că programul prezidențiabil al lui Nicolae Ciucă are în centru preocuparea pentru individ, clasa de mijloc și mediul privat, familie, comunitate și țară.
 Vizualizări articol: 123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur spune că programul prezidențiabil al lui Nicolae Ciucă are în centru preocuparea pentru individ, clasa de mijloc și mediul privat, familie, comunitate și țară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei