Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 250 (8779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cătălin Coman a depus jurământul pentru al patrulea mandat de primar

Miercuri, 23 Octombrie 2024 (14:57:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marți, 22 octombrie, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni s-a desfășurat ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Fălticeni, ales pentru mandatul 2024-2028. Evenimentul, în cadrul căruia cei 19 consilieri locali și primarul reales, Cătălin Coman, au depus jurământul, i-a avut ca invitați pe subprefecții Florin Sinescu și Gică Apetrii, președintele ales al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, senatorii Ioan Stan și Gheorghiță Mîndruță, deputatul Mirela Elena Adomnicăi, fostul subprefect Ioan Cristian Șologon, primari din zona Fălticeni.

Cătălin Coman, aflat la al patrulea mandat la conducerea Primăriei Fălticeni, va continua să coordoneze administrația locală, sprijinit de o echipă formată din 19 consilieri locali. Conform rezultatului alegerilor locale din vara acestui an, componența Consiliului Local pentru mandatul 2024-2028 este următoarea: Partidul Social Democrat (PSD) – 13 consilieri: Marius-Claudiu Pintilii, Maria Dulgheriu, Luminița-Claudia Corbu, Eugenia-Liliana Cojocaru, Ioan-Sergiu Sandu, Mariana Amarie, Răzvan-Petrică Haidău, George-Bogdan Murariu, Constantin Bulaicon, Anca Edu, Dan-Mircea Nistor, Ioan Mihai, Gabriela-Violeta Chirilă; Partidul Național Liberal (PNL) – 2 consilieri: Codrin Bența, Sorin Ignat; Alianța Dreapta Unită (ADU) – 2 consilieri: Ania-Alina Mocanu, Octav-Anton Drăgușanu; Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – 2 consilieri: Ion Asaftei – Titianu, Alina-Anamaria Vasincu.

„Nu vreau să spun că este un început, prefer să consider că este doar un nou episod cu tot ceea ce ne-am propus pentru dezvoltarea municipiului nostru, pentru că așa cum am promis toți în campanie, conform jurământului, vom face tot ceea ce depinde de noi pentru binele locuitorilor municipiului Fălticeni. Avem datoria de a continua proiectele începute, de a vedea tot ceea ce mai trebuie pentru Fălticeni, lucruri necesare, utile, pentru că totuși vorbim de un municipiu dintr-un stat european membru al UE și obligația noastră, a celor care conducem temporar destinele urbei, este să reducem decalajul față de țările dezvoltate și să avem același nivel de trai. Există oportunități și stă doar în priceperea noastră pentru a le folosi. Vorbim de un municipiu pe care-l conduc de 12 ani împreună cu cea mai mare parte din echipa de consilieri care au depus jurământul, unii dintre ei a patra oară ca și mine. Sunt convins că vom lucra la fel de bine ca și până acum, pentru că activitatea primarului și a Consiliului Local sunt strâns legate”, a declarat primarul Cătălin Coman după depunerea jurământului.

 

La Fălticenise implementează proiecte de aproape 230 de milioane de euro

În discursul său, primarul Cătălin Coman a arătat că în Fălticeni sunt în implementare proiecte de aproape 230 de milioane de euro și a vorbit despre principalele realizări din cei 12 ani de mandat, începând cu deschiderea Spitalului Municipal. Acesta a prezentat și o parte din proiectele sale pentru acest mandat, amintind în primul rând de realizarea rutei ocolitoare, o investiție la fel de importantă ca Spitalul Municipal.

„Practic ne mândrim cu faptul că la momentul acesta municipiul Fălticeni are în implementare proiecte de aproape 230 de milioane de euro cu finanțare europeană sau guvernamentală. Este o realizare care spune multe despre efortul colegilor mei din primărie. În ceea ce privește proiectele noi, vorbim de ruta ocolitoare a Fălticeniului și aici, împreună cu președintele CJ Suceava, domnul Gheorghe Șoldan, deja am demarat o serie de acțiuni concrete pentru a o realiza cu finanțare europeană de la Ministerul Transporturilor. Avem în derulare Centrul de zi pentru persoanele vârstnice, o investiție de 13,5 milioane de lei, și Centrul Cultural Multifuncțional Doina, o investiție de 14,5 milioane de lei. Aveți încredere, Fălticeniul se dezvoltă”, a precizat primarul de Fălticeni.

Primarul Cătălin Coman a mulțumit familiei pentru susținere, dar și parlamentarilor social-democrați, printre care s-au numărat senatorul Ioan Stan, deputații Mirela Adomnicăi, Gheorghe Șoldan și Gheorghiță Mîndruță, pentru sprijinul acordat în implementarea proiectelor, parlamentari cu care susține că a avut o „colaborare excepțională”.

Un sobor format din 20 de preoți a oficiat o slujbă de binecuvântare, iar reprezentanții pensionarilor din Fălticeni au oferit primarului Coman un frumos coș cu flori împreună cu un mesaj de susținere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Coman a depus jurământul pentru al patrulea mandat de primar.
 Vizualizări articol: 229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălin Coman a depus jurământul pentru al patrulea mandat de primar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei