Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 249 (8778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9722 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5831 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Primarul din Marginea, Gheorghe Lazăr, începe al doilea mandat cu proiecte în derulare de 90 de milioane de euro

Marţi, 22 Octombrie 2024 (20:03:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul din Marginea, Gheorghe Lazăr, a depus jurământul pentru al doilea mandat la conducerea acestei comune. Ceremonia a avut loc marți, în prezența președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a deputatului liberal Angelica Fădor, a prefectului Alexandru Moldovan, a președintelui Organizației Oamenilor de Afaceri din PNL Suceava, Dumitru Mihalescul, și a mai multor primari din localitățile învecinate, precum și a liderului PMP Suceava, Marian Andronache, care recent s-a alăturat liberalilor. În deschiderea evenimentului, o tânără din Marginea a intonat Imnul Național al României, după care un sobor de preoți a oficiat o slujbă de binecuvântare. Ceremonia a început cu depunerea jurământului de către noii consilieri locali. A urmat apoi depunerea jurământului de către primarul Gheorghe Lazăr, acesta câștigând un nou mandat la alegerile din 9 iunie cu 57% din voturi.

În cuvântul său, primarul Gheorghe Lazăr a ținut să-i asigure pe cetățenii comunei că va fi primarul tuturor, indiferent dacă l-au votat, dacă s-au prezentat sau nu la vot, sau dacă au votat pe altcineva. „Mă bucur și mă simt deosebit de onorat pentru că astăzi am luat parte la constituirea Consiliului Local și la învestirea mea în funcția de primar, de data aceasta la al doilea mandat. Și mă bucur foarte mult pentru că mărginenii m-au împuternicit și m-au ales primarul lor. De asemenea, mulțumesc familiei care mi-a fost aproape în toți acești patru ani care au trecut. Au fost aproape de mine și pe timpul campaniei electorale, pentru că nu este ușor. Atunci afli foarte multe lucruri plăcute și neplăcute despre tine”, a spus Gheorghe Lazăr.

El le-a mulțumit și tuturor celor care au sprijinit Primăria Marginea în ultimii patru ani pentru realizarea mai multor proiecte importante și frumoase pentru această comună, aparatului de specialitate din primărie, consultanților, proiectanților și colegilor primari din localitățile învecinate. „Vreau să mulțumesc și colegilor din PNL pentru că de fiecare dată am primit îndrumările bune și necesare pentru localitatea Marginea. După cum știți, am fost împuterniciți de către un număr foarte mare de mărgineni, care și-au pus încrederea în noi. Am reușit să obținem un procent de 57% și nouă consilieri pentru PNL și eu spun că suntem pe drumul cel bun, după cum era și sloganul. Și nu este doar un slogan, pentru că altfel nu primeam această încredere pentru mandatul 2024-2028”, a mai spus primarul din Marginea.

El a adăugat că are mare încredere în membrii noului Consiliu Local, indiferent de culoarea politică, fiind convins că va exista o colaborare foarte bună în acest mandat. „Și asta pentru că toți trebuie să avem aceeași direcție, dezvoltarea localității Marginea. De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot, celor care nu s-au prezentat la vot din diverse motive și celor care au avut altă opțiune pe 9 iunie. Și vreau să îi asigur că voi fi primarul tuturor mărginenilor”, a încheiat Gheorghe Lazăr.

 

·        Gheorghe Flutur: Marginea este comuna care a intrat în zodia investițiilor

 

Prezent la Marginea la ultima apariție publică în județ în calitate de președinte al CJ Suceava din acest mandat, Gheorghe Flutur a anunțat că în continuare va fi alături de această comună și de județul Suceava. Gheorghe Flutur a spus despre Marginea că este comuna care a intrat în „zodia investițiilor”, precizând că în prezent în această comună sunt proiecte de 90 de milioane de euro. „Numai apa și canalizarea, care de mult trebuiau să vină, reprezintă o investiție de peste 50 de milioane de euro. Apoi gazul metan, școlile, cămin, primărie, foarte multe lucrări. Pe mine asta mă bucură. Și vreau să îi mulțumesc primarului pentru că a înțeles că în echipă trebuie să facem toate astea”, a spus Flutur. El a adăugat că deși sunt unii „cârcotași care vin și pleacă, fac poze și cu pozele rămân”, administrația liberală din Suceava a făcut ceva bun în județul Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că joi, când își încheie oficial mandatul de președinte al CJ Suceava, în județ rămân proiecte de peste patru miliarde de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Marginea, Gheorghe Lazăr, începe al doilea mandat cu proiecte în derulare de 90 de milioane de euro.
 Vizualizări articol: 259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Marginea, Gheorghe Lazăr, începe al doilea mandat cu proiecte în derulare de 90 de milioane de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei