Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 249 (8778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9722 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5831 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a preluat al șaselea mandat cu promisiunea că va continua dezvoltarea acestei comune

Marţi, 22 Octombrie 2024 (19:20:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a depus marți jurământul pentru al șaselea mandat cu promisiunea că va continua dezvoltarea acestei comune. Ceremonia de depunere a jurământului de către noii membri ai Consiliului Local și de către primarul Gheorghe Fron a avut loc la Căminul Cultural din satul Brăiești, în prezența liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a senatorului Gheorghiță Mîndruță, a deputatului Mirela Adomnicăi și a secretarului executiv al PSD Suceava, Ioan Cristian Șologon. Gheorghe Fron a declarat că depune jurământul pentru a șasea oară, el subliniind că a onorat funcția de primar „cu drag, prin multă muncă și dăruire alături de o echipă foarte bună de consilieri și funcționari”. Fron a ținut să amintească realizările din mandatele sale de primar, precizând că investițiile în Cornu Luncii se ridică la aproape 240 de milioane de lei.

”Rezultatele sunt foarte bune. Comuna Cornu Luncii este prima pe Regiunea Moldovei la proiectele de dezvoltare locală. Școlile din comuna noastră sunt cele mai frumoase și mai bine dotate din Regiunea Moldovei. Elevii noștri sunt foarte apreciați la liceele de prestigiu din județul Suceava și în fiecare an avem un șef de promoție la o universitate sau academie. Avem cea mai frumoasă sală a sportului, precum și rezultate foarte bune la sport, mulți campioni olimpici, mondiali, europeni și naționali. Căpitanul echipei naționale U20 la rugby este din Păiseni și echipa este campioană europeană. Avem 16 jucători de rugby în echipe de top, Steaua, Timișoara, Suceava și Gura Humorului. La cultură ne mândrim cu Formația de dansuri sătești <Megieșii>, care este pe primul loc în România, mult apreciata Fanfară <Lunca Moldovei>, dar și cu multe talente locale, care au câștigat trofee la concursuri naționale și internaționale de folclor”, a spus Gheorghe Fron.

El a evidențiat și dezvoltarea economică a comunei în ultimii ani. „Avem 659 de agenți economici și peste 1.000 de salariați, emblema comunei fiind Raitar, cu sediul în Sasca Nouă, cel mai mare procesator de carne din Regiunea Moldovei, cu 380 de salariați. De asemenea, ne mândrim cu familiile tinere care au revenit acasă din diaspora, astfel avem în plus două grupe de copii la grădiniță și peste douăzeci de elevi în școli, toți câștigă mai bine acasă față de străinătate”, a mai declarat Gheorghe Fron.   

 

·        Gheorghe Fron spune că în ultimii 12 ani în Cornu Luncii s-a investit în infrastructură și servicii publice moderne

 

Primarul din Cornu Luncii a mulțumit tuturor pentru încrederea și susținerea acordată. El i-a asigurat pe locuitorii comunei că „împreună cu echipa de consilieri și primărie, vom continua să facem din comuna Cornu Luncii un loc de care să fim cu toții mândri și să ne bucurăm de realizările noastre”.

Primarul din Cornu Luncii a mai afirmat că în fiecare an, bugetul comunei a crescut, fără ca taxele și impozitele locale să fie majorate, fiind cele mai mici din județ.

Gheorghe Fron a mai subliniat că în ultimii 12 ani în Cornu Luncii s-a investit în infrastructură și servicii publice moderne. De la apă, canalizare, gaz metan, și până la modernizarea drumurilor, iluminat public, internet, Wi-fi și salubrizare. „Mai trebuie spus că avem șaisprezece biserici și două mănăstiri, una mai frumoasă ca alta, și ne mândrim cu ele, că suntem oameni credincioși și gospodari. Apoi construirea monumentului din Păiseni în memoria eroului-poet slt.p.m. Ioan Grosaru și a Panteonului Eroilor comunei Cornu Luncii și a eroului martir slt.p.m. Puiu Mihalovici din satul Cornu Luncii. Avem un deosebit respect pentru Armata Română și pentru eroii ei. În comuna Cornu Luncii s-au născut 53 de colonei și doi generali ai Armatei Române. Avem cea mai performantă echipă de pompieri din județ, în frunte cu părintele pompier Florea Puiu Gabriel, dotată cu șase mașini de stingere a incendiilor și cea mai mare cisternă de apă din județ. Și nu în ultimul rând, trebuie spus că am reconstruit 37 de case distruse în urma incendiilor și calamităților, am ajutat oamenii la nevoie și necazuri din toate colțurile țării, dând dovadă că suntem oameni buni”, a mai declarat Gheorghe Fron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a preluat al șaselea mandat cu promisiunea că va continua dezvoltarea acestei comune.
 Vizualizări articol: 232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a preluat al șaselea mandat cu promisiunea că va continua dezvoltarea acestei comune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei