Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 249 (8778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9722 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5831 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La învestirea noului primar de la Botoșana, Andrei Sticleț, de la PMP, au participat ambii președinți ai Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și Gheorghe Șoldan

Marţi, 22 Octombrie 2024 (13:52:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul primar al comunei Botoșana, Andrei Tudorel Sticleț, de la PMP, a avut parte la ceremonia de învestire în funcție de prezența ambilor președinți ai Consiliului Județean Suceava, cel încă în funcție, liberalul Gheorghe Flutur, și cel ales, social-democratul Gheorghe Șoldan. Au participat, de asemenea, deputatul PSD Mirela Adomnicăi și fostul președinte al filialei Suceava a PMP, Marian Andronachi, între timp trecut la PNL.

Președintele Gheorghe Flutur a declarat că, deși ar fi trebuit să plece de dimineață la București, a preferat să amâne pentru că a dorit neapărat să fie de față la instalarea noului primar din comuna sa natală.

În discursul său, după ce l-a felicitat pe Andrei Sticleț și i-a urat succes, Flutur i-a mulțumit fostului primar, liberalul Ioan Gheață, și a afirmat că  „peste tot în județul Suceava, chiar și acolo unde am pierdut alegerile, am mers cu primari care au făcut treabă”, enumerând investiții realizate în mandatele colegului său de partid – modernizări de drumuri, rețele de utilități – apă, canalizare, gaz metan, cămin cultural, biserici, unele cu sprijin de la Consiliul Județean.

Adresându-se direct „preacucernicilor părinți” care au oficiat partea religioasă a ceremoniei de marți, Flutur a amintit că biserica nouă a fost construită în mandatul lui Ioan Ghiață „și cât am putut am ajutat și noi”, așa cum s-a implicat în găsirea finanțării pentru consolidarea bisericii vechi - „știm bine cât a fost acolo de luptat pentru ea”.

„Mai e de făcut, pentru că tot timpul oamenii vor dori mai mult și e bine să vrea mai mult. Trebuie să fim și să fiți uniți, dincolo de disputa și lupta politică. (...) Noi am mers cu Ghiață și nu-mi pare rău că nu ne-am abandonat oamenii”, a mărturisit liderul liberal.

Acesta a mai spus că i-a cerut fostului primar Ioan Ghiață să facă „echipă strânsă în jurul actualului primar pentru că trebuie să-l ajutăm și noi și eu pentru ceea ce are nevoie Botoșana”. „Asta este, până la urmă, înțelepciunea politică. Patima că a zis cineva despre altcineva trebuie s-o aruncăm, s-o uităm. Asta ne învață și Biserica. Spun asta și pentru cel care vine mâine în locul meu, domnul Șoldan. Suceava are nevoie de dezvoltare, are nevoie de pus un cuvânt bun de la oricine ca să se întâmple ceva bun în județul ăsta. Oamenii vor mai mult și nu întotdeauna ești pe placul lor. Sunt convins că și eu am supărat, dar uitându-mă în urmă am mulțumirea sufletească de a fi făcut ceva pentru comunitatea mea, și din județul Suceava și de aici. Andrei dragă, îți doresc din tot sufletul succes, domnilor consilieri, la fel, și să contați pe mine”, a fost urarea lui Gheorghe Flutur, după care acesta s-a scuzat că trebuie să plece și a părăsit sala.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La învestirea noului primar de la Botoșana, Andrei Sticleț, de la PMP, au participat ambii președinți ai Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și Gheorghe Șoldan.
 Vizualizări articol: 406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La învestirea noului primar de la Botoșana, Andrei Sticleț, de la PMP, au participat ambii președinți ai Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și Gheorghe Șoldan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei