Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 248 (8777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9724 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5865 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a depus jurământul pentru al cincilea mandat la conducerea acestui oraș

Luni, 21 Octombrie 2024 (16:55:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a depus jurământul pentru al cincilea mandat la conducerea acestui oraș. Ceremonia a avut loc în prezența președintelui PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a deputatului liberal Bogdan Gheorghiu și a reprezentaților instituțiilor publice din Liteni. Evenimentul a început cu o slujbă oficiată de un sobor de preoți, după care a urmat depunerea jurământului de către noii consilieri locali ai orașului Liteni. După acest moment, primarul Tomiță Onisii a depus jurământul pentru un nou mandat, el declarând că niciodată nu a avut mai multe emoții decât acum. „Acest lucru se datorează lucrurilor pe care le-am făcut și pe care le mai avem de făcut”, a spus Tomiță Onisii. El a ținut să amintească o serie de investiții noi care au fost finalizate în acest oraș doar în ultimul său mandat, respectiv grădinița cu program prelungit, corpul C al liceului, baza sportivă, două parcuri, sala sporturilor, unde din bugetul local a fost amenajată și o parcare, modernizarea iluminatului public și deschiderea unei substații de ambulanță.

„Doar în ultimul mandat am făcut peste 20 de kilometri de drum, din fonduri locale, guvernamentale și cel mai mult din fonduri europene. De asemenea, și la școala din Roșcani am realizat un teren de sport și un modern loc de joacă pentru copii. Și vreau să precizez că acum spunem punct și continuăm. În primul rând vreau să finalizez cele trei obiective pe care le-am început pe fonduri europene, corpul B de școală, Centrul Cultural și un centru medical, care cred că până la finalul anului îl vom deschide. Avem și un lucru foarte important de rezolvat în comunitatea noastră, un proiect la care vom semna și contractul de finanțare, pentru extinderea frontului de captare cu apă și extinderea rețelei de apă și canalizare”, a declarat primarul din Liteni.

El a adăugat că un alt proiect pentru care a semnat contractul de finanțare este cel pentru construcția a 20 de kilometri de piste de biciclete, din Liteni spre Siliștea și Rotunda. Tomiță Onisii a subliniat că un proiect extrem de important care urmează să fie realizat este cel pentru construcția rețelei de gaz metan, un proiect realizat împreună cu localitățile Salcea, Verești, Udești și Fântânele. Onisii a spus că și prin PNRR au fost foarte multe proiecte cu fonduri europene, amintind de dotarea școlilor din oraș cu echipamente IT și mobilier nou. El a spus că printre proiectele care urmează să se realizeze se numără o creșă cu patru grupe și continuarea modernizării iluminatului public. „Sunt doar câteva proiecte pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit. Și vreau să mulțumesc pentru sprijinul necondiționat al președintelui Gheorghe Flutur și al deputatului Bogdan Gheorghiu, cărora le cer să nu înceteze și de acolo de unde vor fi să ne ajute în continuare cu toată experiența lor. Mulțumesc colegilor consilieri și reprezentanților celorlalte instituții pentru colaborare și sperăm ca împreună să dezvoltăm Liteniul cât mai frumos și mai armonios. Și mai cu seamă să ne pregătim în contextul venirii autostrăzii A7, care va trece pe aici, pe la Liteni”, a mai transmis Tomiță Onisii.

Invitat să ia cuvântul, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut să-l felicite pe Tomiță Onisii pentru că a reușit ca în mandatele sale să transforme Liteniul dintr-o localitate care era oraș doar cu numele, într-un adevărat oraș în care locuitorii beneficiază de toate condițiile. La rândul său, deputatul Bogdan Gheorghiu a ținut să precizeze că este bucuros că a putut să ajute Primăria Liteni și pe primarul Tomiță Onisii cu proiectul pentru reabilitarea Conacului Vârnav Liteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a depus jurământul pentru al cincilea mandat la conducerea acestui oraș.
 Vizualizări articol: 301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a depus jurământul pentru al cincilea mandat la conducerea acestui oraș0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei