Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 248 (8777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9724 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5865 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Miss și Mister ai Colegiului „Mihai Eminescu” sunt Veronica Șuiu și Nicolae Gavrilovici

Luni, 21 Octombrie 2024 (13:06:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava a organizat Balul Bobocilor, ediția 2024, un prim eveniment al noii generații de elevi,o experiență de neuitatși un excelent prilej de a se distra, de a socializa și de a lega noi prietenii.

A fost o nouă provocare pentru organizatori, elevi și profesori, de a-și etala creativitatea și de a pune în scenă un spectacol care să cucerească atenția și aprecierile celor din sală.

Intrarea în scenă a bobocilor pretendenți la titlul de Miss și Mister, 20 la număr, a readus în actualitate personaje celebre din povești, din  desene animate, precum Albă ca Zăpada, Cenușăreasa și Prințul, Frumoasa și Bestia, Frumoasa din Pădurea Adormită, Jasmine și Aladin, Ariel și Prințul, Mulan și Samuraiul, Rapunzel și Flynn.

Prin farmecul și simplitatea lor, personaje copilăriei noastre au furat zâmbete spectatorilor, organizatorii propunându-le acestora un exercițiu de imaginație, o incursiune în vremea copilăriei.

Anastasia Ostaciuc și Filip Vrăjitoru, Iustina-Nicoleta Cazacu și Filip Gabriel Holcă, Anastasia Amăriuchi și Dennis Ștefan Bucur, Carina Poroch și Florin Ionuț Checheriță, Aida Ciubotaru și Fabian Andrei Agușoaie, Daria Ioana Leuciuc și Alexandru Nuțu, Ștefania Burlacu și Marco Iordache, Rebeca Doreti Robaniuc și David Andrei Tofan, Veronica Șuiu și Vlad Ionuț Orhei, Sara Anastasia Antoneac și Nicolae Gavrilovici au fost cele 10 perechi care s-au înscris în competiția de Miss și Mister Boboc 2024.

A jurizat prestația fiecărui concurent juriul format din: prof. Silvia Corina Nuțu – directoarea colegiului, profesoara Ana Maria Popescu - consilier educativ, prof. Mera Simona, Gabriela Constantinescu – președinta Comitetului de părinți, Daria Diac - elevă în clasa a XI-a B.

 

·       Proba de aptitudini, program artistic și Antonia

 

Boboceii s-au retras în culise pentru a le ceda scena colegilor lor mai mari, adolescenți care s-au pus în valoare și au lăsat o amprentă frumoasă asupra întregului bal prin momente muzicale, dans, teatru.

Emilia Jumaischi, trupa de majorete a liceului, Bucovina Dance Studio, Ioana Filip și Ansamblul Arcanul, Trupa de teatru Altinum (aflată la debut), Ștefania Pînzaru și Georgiana Petruneac (folk – muzică și poezie), Teodora Brumă (chitară) au oferit momente artistice dinamice sau pline de sensibilitate, arbitrate pozitiv de cei din sală.

O altă intervenție apreciată a purtat semnătura coralei „Glas Eminescian” a Colegiului Național “Mihai Eminescu”, sub îndrumarea prof. Hîrceag Tiberiu Ionuț, prestație îmbogățită de acompaniamentul la flaut al prof. Letiția Franciuc.

Proba de aptitudini a bobocilor a adus în scenă un demers artistic variat, adolescenții dovedind că frumusețea lor este dublată de talent, inteligență și creativitate. A fost un maraton de numere artistice variate (dans contemporan, popular, latino, vals, poezie, interpretare instrumentală – chitară, pian, sau vocală, pantomimă, quan ki do), animat de umor, culoare și ritm.

Schimbând registrul, moderatorii l-au invitat în scenă pe Matei Prunteanu și trupa sa Cinci Patru, cu un moment de muzică rap, gen muzical „în care cuvântul devine armă”.

Măriuța Vlad și Ortensia Ott, Patric Flegăl și Mara Purice, Peter Ștefură – președintele Consiliului Elevilor, Andreea Asaftei, Alexia Mihai, Miruna Ciobotaru, Sabina Niță au completat programul artistic al balului din acest an, fie cu numere inspirate de tradițiile noastre, fie cu pastile muzicale (nai, chitară, bas), interpretare vocală sau dans țigănesc.

Invitatul special al serii, Antonia, care se numără printre cei mai apreciați artiști de pop din România, a avut succes în rândul elevilor de la „Mihai Eminescu”.

Artista a dat tonul distracției cu piesa „Jameia”, continuând cu „Vorbește lumea”, „Ping Pong” și alte hituri care au consacrat-o.

 

 

 

·       Miss și Mister 2024 CNME - Veronica Șuiu și Nicolae Gavrilovici

 

 

La finalul spectacolului, juriul a deliberat și a anunțat câștigătorii în uralele spectatorilor.

Premiile din partea Consiliului Părinților, pentru cele mai originale momente artistice, au mers la Iustina Cazacu și Alexandru Nuțu.

Premii: Miss și Mister Popularitate – Daria Ioana Leuciuc și Filip Vrăjitoru, Locul III - Sara Anastasia Antoneac și Fabian Andrei Agușoaie, Locul II – Ștefania Burlacu și David Andrei Tofan.

Titlurile de Miss și Mister 2024 au fost adjudecate de Veronica Șuiu și Nicolae Gavrilovici

Seara de vineri a fost un câștig pentru toată lumea, pentru toți bobocii care au avut curajul de a trece de provocările competiției. Mai mult, pe lângă prieteniile pe care concurenții le-au legat pe tot parcursul perioadei de repetiții, emoții, dar și distracție, aceștia au acumulat și un bagaj consistent de amintiri plăcute.

 

 

Video pe YouTube – Monitorul de Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miss și Mister ai Colegiului „Mihai Eminescu” sunt Veronica Șuiu și Nicolae Gavrilovici.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Miss și Mister ai Colegiului „Mihai Eminescu” sunt Veronica Șuiu și Nicolae Gavrilovici5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei