Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 247 (8776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9724 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5865 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur și parlamentarii liberali, prezenți la depunerea jurământului „primăriței campioane” de la Capu Câmpului, Marcela Bîrsan

Duminică, 20 Octombrie 2024 (18:02:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceremonia de depunere a jurământului de primar la Capu Câmpului, de către Marcela Bîrsan, care a obținut pentru PNL cel mai mare scor din județul Suceava, a avut loc duminică și au luat parte atât președintele Organizației Județene Suceava a PNL și prim-vicepreședinte la nivel național, Gheorghe Flutur, cât și parlamentarii liberali suceveni.

Flutur a numit-o pe Marcela Bîrsan, care și-a câștigat la alegerile din iunie al treilea mandat de primar cu peste 92% din voturi și are 11 dintre cei 12 consilieri locali, „primăriță campioană din punct de vedere al performanței și în administrație și politică”. „A fost cel mai mare scor pe care noi, liberalii, l-am făcut în județul Suceava și pe mine mă onorează foarte mult acest lucru. Vreau să vă mulțumesc și pentru acest onorant titlu de cetățean de onoare, la care am răspuns mutându-mă aici, la dumneavoastră. Practic, m-ați primit în comunitate și nu am cum să nu vă mulțumesc”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul liberal a afirmat că „performanțe excepționale” precum cea obținută de administrația liberală la Capu Câmpului arată încrederea cetățenilor, care îl obligă să rămână pe drumul politic și administrativ. „De aici îți tragi puterea, seva ca să lupți mai departe. Vă asigur că această unitate a PNL va continua. Uitați-vă că toți parlamentarii noștri sunt aici, lângă doamna Bîrsan, care este foarte respectată și prețuită în interiorul PNL și în rândul primarilor, pentru că a făcut performanță”, a afirmat Flutur.

Acesta a mai spus că politica nu se face pe principiul „cine e mai tare”, „fiindcă totul se întoarce” și „cine crede că astăzi e pe cai foarte mari și a cucerit totul” mâine s-ar putea să fie în altă postură pentru că asta înseamnă democrația.

 

·        „Am suportat patru ani de zile toate lăturile în cap numai să aducem bani în județul Suceava”

 

El i-a sfătuit „din suflet” pe cei prezenți la eveniment să țină la comunitate, la județ, menționând că același sfat l-a dat și social-democraților. „Am suportat patru ani de zile toate lăturile în cap numai să aducem bani în județul Suceava și s-au adus bani, nu glumă. Așa și voi, în Capu Câmpului. (...) Înțepăturile, supărările politice după alegeri trebuie lăsate și trebuie tras pentru această localitate, să rămână ceva în urma noastră. Ăsta este secretul și nimic altceva. Au fost ani de zile când ambițiile au ținut localitățile și județul pe loc. Eu știu. Sunt un om vechi în politică, știu ce înseamnă să te bați pentru județul tău și pentru comune. Prețuiți ceea ce aveți și profitați de prezența mea aici, în comuna Capu Câmpului, ca să putem face în continuare lucruri frumoase pe care mi le doresc din tot sufletul pentru perioada următoare. Semnalul meu este de unitate, trebuie să încercați să ștergeți ce a fost în lupta politică și să fim inteligenți, să mergem mai departe, să găsim mai multe locuri de muncă pentru tineri, care asta așteaptă aici la noi, în județul Suceava”, a fost mesajul lui Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur și parlamentarii liberali, prezenți la depunerea jurământului „primăriței campioane” de la Capu Câmpului, Marcela Bîrsan.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur și parlamentarii liberali, prezenți la depunerea jurământului „primăriței campioane” de la Capu Câmpului, Marcela Bîrsan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei