Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 244 (8773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9755 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5603 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Senatorul Dan Cadariu invită sucevenii să voteze cu PNL pentru ca Flutur să fie ministrul Dezvoltării și să finalizeze proiectele începute

Miercuri, 16 Octombrie 2024 (19:24:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul Dan Cadariu a transmis, miercuri, un comunicat de presă, în care  afirmă că „garanția continuării dezvoltării județului” este ca PNL să câștige alegerile în județul Suceava.

Senatorul își explică afirmația prin aceea că la întâlnirea liberalilor de marți, de la  Horodnic de Sus, „conducerea națională a PNL a precizat faptul că domnul Gheorghe Flutur va fi viitorul ministru al Dezvoltării”.

La întrunirea de partid menționată, prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a declarat, în prezența lui Nicolae Ciucă, președintele PNL, că dacă organizația județeană Suceava a PNL obține un rezultat foarte bun la alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an, va primi funcția de ministru al Dezvoltării în viitorul cabinet și că preferința lui ar fi ca cel care o va ocupa să fie Gheorghe Flutur.

Rezultatul foarte bun înseamnă câștigarea acestor alegeri la nivelul județului Suceava de către PNL, a precizat și senatorul Cadariu.

„Odată îndeplinite aceste premise, va fi garantat faptul că dezvoltarea județului nostru pe viitor va fi la fel de intensă ca în ultimii 8 ani. Cu alte cuvinte, toate investițiile aflate în derulare vor fi finalizate. Proiectele blocate în ultima perioadă de către PSD, precum ar fi spitalul de copii, centura ocolitoare a orașului Gura Humorului și tronsoanele din autostrada A7 de la Pașcani la Suceava și de la Suceava la Siret vor fi reluate. Iar alte proiecte de modernizare a județului Suceava necesare și așteptate de către cetățeni vor fi inițiate, finanțate și finalizate. Garanția pentru toate acestea vor fi PNL și președintele PNL Suceava, domnul Gheorghe Flutur”, a afirmat Cadariu.

Acesta spune că ultimele două mandate ale liberalilor arată că aceștia se țin de cuvânt, iar Gheorghe Flutur ar fi  „singurul om politic sucevean ascultat și respectat de către cei de la București”.

„Din păcate pentru suceveni, celelalte partide din județ nu pot oferi astfel de garanții, iar ce s-a întâmplat în ultima săptămână cu cei de la PSD și cu cei de la AUR dovedește acest lucru. Ambele organizații județene de la Suceava s-au dus la București cu listele lor pentru alegerile parlamentare și s-au întors cu cele impuse de conducerile centrale, iar pe acele liste au fost impuși candidați care nu sunt cetățeni ai județului Suceava și care e puțin probabil să înțeleagă nevoile și așteptările noastre”, a mai transmis Dan Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Dan Cadariu invită sucevenii să voteze cu PNL pentru ca Flutur să fie ministrul Dezvoltării și să finalizeze proiectele începute.
 Vizualizări articol: 205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul Dan Cadariu invită sucevenii să voteze cu PNL pentru ca Flutur să fie ministrul Dezvoltării și să finalizeze proiectele începute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei