Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 242 (8771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9752 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5471 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Social-democratul Cristinel Burac este oficial noul primar al comunei Șcheia. „Cetățenii din Șcheia și-au recuperat primăria”

Luni, 14 Octombrie 2024 (13:55:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Șcheia are, în mod oficial, un nou primar. În cursul zilei de luni a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local, după care primarul ales al comunei la scrutinul din luna iunie, Cristinel Burac, a depus jurământul în mod oficial. Comuna Șcheia este prima localitate din județ în care a fost învestit noul primar ales.

Ceremonia de învestire a noului primar a început cu intonarea Imnului Național, după care preotul paroh al Bisericii ”Sfânta Ecaterina”, Răzvan Câmpulungeanu, a rostit o rugăciune de binecuvântare. A urmat apoi constituirea noului deliberativ local și depunerea jurământului de către noii membri ai Consiliului Local. După alegerile locale, Consiliul Local Șcheia este format din nouă reprezentanți ai PSD, patru din partea AUR, trei de la PNL și unul de la USR. Apoi, Cristinel Burac a depus jurământul în funcția de primar al comunei Șcheia. În cuvântul său, Cristinel Burac a ținut să le mulțumească în primul rând locuitorilor din Șcheia pentru încrederea avută în el. „Vreau să mulțumesc cetățenilor din comuna Șcheia pentru că mi-au acordat o mare responsabilitate. Vreau să mulțumesc Partidului Social Democrat pentru că a avut încredere în mine. Și vreau să anunț cetățenii din comuna Șcheia că împreună cu aparatul de specialitate din primărie nu vă vom dezamăgi. Cetățenii vor fi pe primul loc. Și vreau să îi anunț că și-au recuperat primăria. Mulțumesc frumos!”, a transmis Cristinel Burac. Noul primar din Șcheia a fost ales cu un procent de 51,2%.

De precizat că ceremonia de învestire în funcție a lui Cristinel Burac a avut loc în lipsa fostului primar al comunei, Vasile Andriciuc, acesta având la finalul săptămânii trecute o întâlnire de rămas bun cu angajații primăriei.

La învestirea în funcția de primar a lui Cristinel Burac au fost prezenți președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputatul Mirela Adomnicăi, subprefecții Florin Sinescu și Gheorghe Apetrii, fostul subprefect Cristian Șologon.

·        Mesaje de susținere pentru Cristinel Burac din partea liderilor PSD Suceava

 

La finalul ceremoniei, liderii PSD Suceava prezenți la eveniment i-au transmis lui Cristinel Burac mesaje de susținere în noua funcție, pentru dezvoltarea acestei comune. Astfel, președintele ales al CJ Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, i-a dat asigurări noului primar din Șcheia că va avea în el un partener pentru viitoarele proiecte din această comună. „Important este să facem echipă, Consiliul Județean, Consiliul Local și domnul primar. Avem în fața noastră patru ani dificili. Și trebuie să dezvoltăm comunitatea din Șcheia pentru că așteptările sunt foarte, foarte mari. O comună foarte bogată, din apropierea municipiului Suceava, cu un buget foarte mare, cu oameni foarte gospodari și avem nevoie ca și dumneavoastră, împreună cu cetățenii să lucrăm să aducem bani, proiecte pentru Șcheia și automat pentru județul Suceava. Vreau să vă felicit și să vă asigur de toată susținerea mea. Cristi, în primul rând te felicit pe tine și cu siguranță vei avea un prieten, un partener în dezvoltarea comunei”, a transmis Șoldan.

El a fost completat de liderul PSD Suceava, Ioan Stan, care a spus că „vom fi adevărați prieteni ai comunei Șcheia”, precum și de deputatul Mirela Adomnicăi, aceasta subliniind faptul că așteptările și nerăbdarea cetățenilor din Șcheia sunt foarte mari. „Cunosc comuna Șcheia, știu perspectiva politică de peste 20 de ani. Pe ulițele din comuna Șcheia m-am întâlnit și am ascultat doleanțele oamenilor de aici și așteptările sunt foarte mari. De aceea sprijinul promis aici de toți cei prezenți este absolut necesar ca să recuperăm cât mai repede și comuna Șcheia să ajungă acolo unde merită. Este comuna cea mai bogată din județ, în buza municipiului reședință de județ și meritați în 2024, pentru următorii 4 ani, condițiile civilizate pe care trebuie să le aibă o unitate administrativ-teritorială în județul Suceava. Promisiunile făcute aici vor fi îndeplinite pentru că peste patru ani ne vom întâlni aici și ne vom uita în ochii dumneavoastră fără niciun fel de reținere”, a spus Mirela Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democratul Cristinel Burac este oficial noul primar al comunei Șcheia. „Cetățenii din Șcheia și-au recuperat primăria”.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Social-democratul Cristinel Burac este oficial noul primar al comunei Șcheia. „Cetățenii din Șcheia și-au recuperat primăria”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei