Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 238 (8767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5377 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghiu susține că inaugurarea Bazei Nautice de la Fălticeni a fost „încă un pas spre dictatură și monopol de putere din partea PSD”

Miercuri, 9 Octombrie 2024 (17:12:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că deschiderea noii baze sportive de la Fălticeni, care a avut loc miercuri, a reprezentat încă un pas spre o dictatură și monopol de putere din partea PSD. „Dragi suceveni, dacă nu suntem atenți la aceste alegeri, ne paște dictatura PSD”, a spus Bogdan Gheorghiu. El a amintit că această investiție s-a ridicat la suma de circa șase  milioane de lei, din care Consiliul Suceava a contribuit cu suma de trei milioane lei, reprezentanții acestei instituiții nefiind invitați la inaugurare. „Este adevărat că diferența a fost finanțată de Primăria Fălticeni din bugetul local, condusă de PSD, dar fără contribuția Consiliului Județean Suceava nu am fi inaugurat nimic. Administrația liberală a județului Suceava nu doar că a finanțat astfel de investiții, dar a și premiat în repetate rânduri sportivii care ne-au adus medalii olimpice și naționale în 2021, în 2023 și anul acesta, un număr de 15 sportivi și 2 antrenori care au adus onoare județului Suceava. Am sprijinit sportul și am recunoscut meritele canotorilor și antrenorilor suceveni. Totuși, la Fălticeni, cei care au contribuit nu au fost invitați. O dovadă clară de lipsă de respect”, a spus deputatul liberal.

El a arătat că la inaugurarea de la Fălticeni a fost prezentă „o cohortă PSD”, iar elementară dovadă de diplomație ar fi impus invitarea celor care au pus umărul la realizarea acestor investiții. „Pentru mărirea unora, totul se șterge cu buretele. Credeam că vinerea trecută a fost un accident, atunci când PSD-ul i-a interzis președintelui CJ Suceava în funcție să vorbească mediului de afaceri, deși domnia sa avea foarte multe vești de adus din partea liberalilor, vești din noul program de guvernare pe care chiar dumnealui îl coordonează”, a mai spus Bogdan Gheorghiu.

În același timp, el s-a întrebat, ca fost jurnalist și om apropiat de lumea presei, dacă se va ajunge în ziua în care libertatea de exprimare va fi complet suprimată de PSD. „Deja există semnale că unii jurnaliști se confruntă cu presiuni tot mai mari. Ridic aceste probleme pentru că, din ignoranță sau din neatenție, pot apărea monștri. La început mielușei care se pozează la braț cu democrația și peste noapte, dacă primesc puțină putere, sunt frați cu dictatura. Trag un semnal de alarmă foarte serios referitor la aceste practici și eu, ca om politic, parlamentar, fost ministru în Guvernul României, nu voi accepta niciodată derapajul spre totalitarism și dictatură. Oare primarii chemați în benzinării sau cei care primesc amenințări voalate din partea oficialilor PSD: <Ai grijă ce faci la alegerile acestea, că timp de 4 ani nu vei primi fonduri!>, nu simt deja pericolul dictaturii? E timpul să ne mobilizăm până nu e prea târziu”, a declarat Gheorghiu. El a mai spus că va solicita mediului de afaceri din Suceava să organizeze întâlniri cu toate partidele politice, nu doar cu PSD. „Trebuie să continuăm să sprijinim sportivii și comunitatea, fără interese politice meschine”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghiu susține că inaugurarea Bazei Nautice de la Fălticeni a fost „încă un pas spre dictatură și monopol de putere din partea PSD”.
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Gheorghiu susține că inaugurarea Bazei Nautice de la Fălticeni a fost „încă un pas spre dictatură și monopol de putere din partea PSD”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei