Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 237 (8766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,977 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5425 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” au lansat site-ul Consiliului Școlar al Elevilor și au vernisat o expoziție de grafică și pictură

Marţi, 8 Octombrie 2024 (13:14:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului au marcat această sărbătoare lansând site-ului Consiliului Școlar al Elevilor și prin vernisarea unei expoziții de grafică și pictură.

Vernisajul de pictură și grafică intitulat „Arta ce exagerează, artă satirică”, realizat de Clubul de Arte Vizuale CAB, își propune să satirizeze tema evoluției, dar și figuri ale pictorilor celebri.

Tema evoluției a fost, de asemenea, valorificată în cadrul concursului de artă satirică la Festivalul „Umor la Gura Humorului”. Participând la concurs, Clubul de Arte Vizuale a fost premiat cu un premiul al II-lea și două mențiuni.

De partea cealaltă, site-ul Consiliului Școlar a apărut dintr-o necesitate actuală constatată de liceeni, spun cei implicați.

„Fluxul continuu de activități desfășurate de-a lungul anilor este dat uitării odată cu trecerea timpului, fapt care reprezintă principalul motiv al apariției site-ului”, spun reprezentanții Consiliului.

În cadrul paginii online, elevii au cuprins secțiuni, precum evenimente caritabile, campionate sportive, activități extracurriculare și chiar o platformă de Newsletter unde vizitatorii se pot abona pentru a afla cele mai recente postări și activități.

„Caracterul persuasiv al acestuia este dublat de cel informativ, iar cititorii pot accesa proiecte ale Consiliului, inclusiv <Humorul - cu carte, arte și imagini>, pagină în care pot admira vernisajele, expozițiile anterioare, dar și lucrările scrise, lansate în anii anteriori. Sunteți invitați să vă încărcați de inspirație, urmărind procesul de realizare al acestor tablouri sau doar să priviți lumea prin pete de culoare, accesând site-ul Consiliului Școlar, prin linkul cse.cab sau urmărind paginile de Facebook și Instagramale Cluburilor de Fotografie și de Arte Vizuale CAB”, a transmis Delia Gabriela Rusu, elevă în clasa a XI-a A.

Principalii parteneri ai evenimentului au fost Primăria Gura Humorului, Centrul Cultural Gura Humorului și Colegiul „Alexandru cel Bun”, care au asigurat finanțarea și buna desfășurare a proiectului.

De asemenea, organizatorii au mai mulțumit prof. Florin Batîr pentru ajutorul oferit la concretizarea expoziției și îi felicită pe toți cei implicați în realizarea lucrărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” au lansat site-ul Consiliului Școlar al Elevilor și au vernisat o expoziție de grafică și pictură.
 Vizualizări articol: 213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” au lansat site-ul Consiliului Școlar al Elevilor și au vernisat o expoziție de grafică și pictură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei