Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 236 (8765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Suceveanca Lavinia Jitaru a făcut spectacol la Vocea României, cu o piesă a artistei Theo Rose

Luni, 7 Octombrie 2024 (13:56:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sezonul 12 al îndrăgitului show de televiziune ”Vocea României”, de la ProTv, a adus în casele a milioane de spectatori o mulțime de momente frumoase și talente din toată țara. Printre acestea se numără și o tânără suceveancă, Lavinia Jitaru.

”Nu mă duc la club” este melodia cu care Lavinia s-a prezentat în concurs și a întors imediat două scaune: primul - Irina Rimes, al doilea - Theo Rose și Horia Brenciu.

De altfel, în momentul filmărilor, melodia era abia lansată de către Theo Rose, care a fost foarte surprinsă și încântată în același timp, mai ales că interpretarea melodiei a fost personalizată.

”Cred că e prima dată în istorie când o piesă abia ce iese și e și cântată la Vocea României. Tare!”, a exclamat și Irina Rimes.

”Mă numesc Lavinia Jitaru, vin din Suceava și sunt bucovineancă”, a răspuns concurenta, la îndemnul lansat de Theo Rose, care radia de bucurie și demonstra clar că o cunoaște.

” Lavinia, spune-ne despre tine... cânți populară. 100% cânți populară”, i-a spus Irina Rimes, încurajând-o să le spună mai multe.

”Cânt populară, dar marea mea dragoste este muzica ușoară. Am vrut să le combin. Studiez muzica din clasa I – pian principal, acum sunt la canto – muzică jazz la Conservator.

”Mă bucur atât de tare că ai venit sezonul ăsta la Vocea, nu mă așteptam...”, a spus Theo Rose, care a fost întrebată de Smiley de unde o cunoaște.

Theo a explicat că s-au cunoscut la Suceava, unde a fost invitată să cânte, iar la petrecerea de după, a fost invitată să cânte și Lavinia Jitaru: ”Este o voce extraordinară, după care am continuat să o urmăresc pe internet... E una dintre preferatele mele din mediul online”.

Irina Rimes a continuat să lupte pentru a o aduce în echipa ei:

„Eu sper că lupta asta nu e pierdută pentru mine, e clar că între tine și Theo este o iubire... Îmi place foarte mult vocea ta și mi-ar plăcea să lucrez cu ea. Am dezvoltat o pasiune lăuntrică pentru astfel de provocări”.

Cum a răspuns Lavinia Jitaru provocării de a alege în ce echipă merge? Cu un joc de cuvinte: ”Mi-ar fi plăcut să merg în Vama Veche (n.r.  la Tudor Chirilă), dar din păcate mi-am pierdut buletinul (n.r. la Smiley)”, dar până la urmă... fac ce-mi spune inima – la Theo și Horea!”

Theo – Nu mi-a venit să cred că vine cineva la Vocea României să cânte una din  piesele mele, în nici un caz ”Nu mă duc la club”

La final, cei doi antrenori și concurenta au mers împreună la Camera învingătorului, pentru un instantaneu, Lavinia cântându-le o melodie populară – ”În Ardeal și Bucovina”.

 

Cine este Lavinia Jitaru?

 

Lavinia a început să cânte de la 2 ani, studiază Compoziție Jazz, la Conservator, în București. A intrat prima la Conservator.

Din clasa I-a până în clasa a X-a a făcut pian la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu”, din Suceava. Din clasa a XI-a până în a XII-a a făcut canto popular.

Lavinia Jitaru a luat premiul special la “Potcoava de Aur”. Marea ei dragoste este muzica ușoară, dar cântă folclor pentru că în zona din care este se ascultă foarte mult acest gen muzical.

De altfel, și părinții ei cântă muzică populară. Tata este trompetist, iar mama este solistă, dar munca lor de zi cu zi, în Vatra Dornei, este alta - mama asistentă, iar tata ambulanțier.

Lavinia Jitaru este cunoscută și în mediul online, acolo unde se postează cântând și are peste 103.000 de urmăritori.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Lavinia Jitaru a făcut spectacol la Vocea României, cu o piesă a artistei Theo Rose.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceveanca Lavinia Jitaru a făcut spectacol la Vocea României, cu o piesă a artistei Theo Rose5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei