Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 236 (8765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoldan despre Flutur: „Dacă nu aș ști cât e de perfid, aș crede că are o problemă medicală, de percepe realitatea atât de diferit”

Luni, 7 Octombrie 2024 (21:19:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viitorul președinte PSD al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, consideră că actualul șef al administrației județene continuă să fie „tot mai jalnic” cu fiecare apariție publică pe care o are. „Un singur lucru rămâne <aburind> după administrația Flutur, învelită în studii de fezabilitate și promisiuni. Gheorghe Flutur continuă să fie tot mai jalnic cu fiecare apariție pe care o are. E disperat și pare să nu fi înțeles mesajul pe care i l-ați transmis foarte clar pe 9 iunie. De 25 de ani în politică, senator, ministru și președinte al Consiliului Județean Suceava timp de 12 ani, acum vrea din nou senator, după ce a pierdut”, a spus Șoldan. 

El a subliniat că, timp de trei mandate, Gheorghe Flutur a dus Suceava printre cele mai subdezvoltate județe din România.

„Fostul șef de ocol silvic Flutur a prăduit în toți acești ani județul și a lăsat un deficit de 200 de milioane de lei. A tăiat zeci de localități din județ de la fonduri, doar pentru că oamenii de acolo nu au votat cu PNL. Statisticile oficiale arată că județul este printre cele mai sărace din țară, deși a fost condus 12 ani, trei mandate, oameni buni, de Gheorghe Flutur.

Un om care se laudă încă din 2008 cu șosele de centură și autostrăzi, proiecte pe care le-ați văzut doar prin desenele cu care ieșea în presă, în special în perioada campaniilor electorale. Dacă nu aș ști cât e de perfid, aș crede că are o problemă medicală, de percepe realitatea atât de diferit. Duminică, de exemplu, se lăuda, la lansarea candidaților PNL la alegerile parlamentare, că în urma lui rămâne <un județ dezvoltat>.

Nici măcar propriii membri de partid pe care i-a adunat cu greu să umple sala mică de la Casa de Cultură nu l-au crezut. Dar tac și îl aprobă. Nu știu pentru cât timp, dar asta e o altă discuție. Gheorghe Flutur mai vorbea și de <cozonacii aburinzi> care rămân în urma administrației liberale. Într-o singură privință îi dau dreptate aici. A rămas într-adevăr un singur lucru aburind după 12 ani de zile Gheorghe Flutur la conducerea Consiliului Județean Suceava. Și acel <lucru>, dle Flutur, l-ați învelit, cum numai dumneavoastră știți, într-o grămadă de studii de fezabilitate și articole în care vă lăudați că veți face și veți drege.

Realitatea este că în toți acești ani de administrație liberală ați fost un maestru al manipulării politice”, a spus Gheorghe Șoldan, care l-a acuzat pe Gheorghe Flutur că ani de zile a fost prezent aproape zi de zi în presă. „Ani la rând ați ieșit aproape zi de zi în mass-media. De la semnarea unui banal act, care intra oricum în atribuțiile dumneavoastră, până la inaugurarea proiectelor altora sau prezentarea unor inițiative f(l)uturiste, despre care știați foarte bine că nu aveți finanțare. Dar le anunțați ca sigure. Aveți talent, ce mai, actor trebuia să vă faceți. Cu siguranță ați fi fost mult mai bun decât fostul deputat Bogdan Gheorghiu. Scuze, m-am grăbit. Încă deputatul Bogdan Gheorghiu. Domnule Flutur, eu și echipa mea vom prelua administrația acestui județ în câteva săptămâni și deja ne gândim cum să găsim soluții la toate <găurile> care vor rămâne după dumneavoastră. De la găurile din infrastructura rutieră până la cele din bugetul public”, i-a transmis Gheorghe Șoldan lui Flutur, el atenționându-l pe actualul șef al administrației județene că „cine știe câte vom mai descoperi”.

 

•        Flutur către Șoldan: „Vă cer imperativ să deblocați construirea Spitalului de copii de la Suceava”

 

După apariția în spațiul public a declarației lui Gheorghe Șoldan, președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a trimis următorul comunicat de presă: „Domnule Șoldan, vă cer dumneavoastră și PSD să nu blocați Autostrada Nordului, Suceava-Vatra Dornei, să nu blocați Autostrada A7, Pașcani-Suceava-Siret, care sunt vitale pentru județul Suceava.

Vă cer imperativ să deblocați construirea Spitalului de copii de la Suceava, vă cer să deblocați plata facturilor pentru lucrările din teritoriu, căci intră firmele în faliment.

Vă cer imperativ să lăsați primarii liberali în pace, să nu-i amenințați cu tăierea bugetului dacă nu dau voturi la PSD.

Nu știți să citiți un buget, și poate asta este de înțeles. Vă lăsăm un buget cu 200 milioane de lei în plus, nu în minus. De două luni de zile oamenii dumneavoastră vin la Consiliul Județean, își iau notițe și știu și de proiectele de la Spitalul Județean, de proiectele de la Aeroport, de proiectele de drumuri județene, iar cel mai important este că știu sucevenii.

În rest, mai discutăm în zilele și săptămânile viitoare”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoldan despre Flutur: „Dacă nu aș ști cât e de perfid, aș crede că are o problemă medicală, de percepe realitatea atât de diferit”.
 Vizualizări articol: 249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoldan despre Flutur: „Dacă nu aș ști cât e de perfid, aș crede că are o problemă medicală, de percepe realitatea atât de diferit”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei