Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 234 (8763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur la inaugurarea noii grădinițe din Vicovu de Sus: „Acest oraș a renăscut sub conducerea primarului Vasile Iliuț”

Vineri, 4 Octombrie 2024 (12:26:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, vineri, alături de primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, la inaugurarea noii grădinițe cu program prelungit construită în acest oraș. În cuvântul său, Gheorghe Flutur a ținut să sublinieze faptul că orașul Vicovu de Sus „a renăscut” sub conducerea primarului Vasile Iliuț. „Sunt aici, cu primarul nostru inimos și harnic Vasile Iliuț, la această grădiniță cu program prelungit, cu 60 de locuri, construită pe un program european de aproape 3,5 milioane de lei. Este o investiție așteptată în Vicovu de Sus, pentru că oamenii pot să își aducă aici copiii, să îi lase și după-amiază. Au condiții excepționale, condiții europene și vreau să îl felicit pe primarul Vasile Iliuț pentru inaugurarea acestei grădinițe”, a spus Flutur.

El a remarcat faptul că de când Vicovu de Sus este condus de Vasile Iliuț, a participat la foarte multe inaugurări ale unor investiții din acest oraș. „Trebuie spus că în momentul acesta sunt opt corpuri de școli care se modernizează cu peste 4 milioane de euro. De asemenea, școlile sunt dotate cu mobilier și echipament IT, printr-un proiect de alte 3 milioane de euro și tot aici, în Vicovu de Sus, se construiește o școală verde de peste 7 milioane de euro. Din punct de vedere al învățământului, la Vicovu de Sus lucrurile s-au mișcat excepțional”, a precizat șeful administrației județene. El a făcut referire și la cel mai mare proiect care se realizează în Vicovu de Sus, pentru construcția rețelei de apă și canalizare. „Peste 50% din rețeaua de apă și canalizare de la Vicovu de Sus este finalizată. Noi aici avem rețele de peste 70 de kilometri, pentru peste 6.000 de beneficiari. Și trebuie spus că zeci de ani au așteptat oamenii de aici să vină apa și canalul și în sfârșit vine. Apoi avem proiectul pentru gaz metan. În trei săptămâni începe efectiv lucrarea de introducere a gazului metan în Vicovu de Sus, o investiție la fel, extrem, extrem de așteptată”, a declarat Gheorghe Flutur. El a mai spus că tot la Vicovu de Sus se construiește o centură ocolitoare a orașului cu o lungime de 10 kilometri, la care în câteva zile încep lucrările de asfaltare. „Sunt și multe alte lucrări care au schimbat cu totul și cu totul la față Vicovu de Sus. Felicitări și mă bucur că am fost aproape de voi. Voi rămâne aproape, să vă fiu de folos cu tot cea ce aveți de făcut, și cu stația de salvare și de intervenții pe care le solicitați acum. Consider că Vicovu de Sus va trebui să joace un rol regional în această parte de țară și și-a creat deja infrastructura pentru așa ceva. Felicitări și vă rămân aproape”, a încheiat Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul Vasile Iliuț a ținut să îi mulțumească lui Gheorghe Flutur pentru că întotdeauna a fost alături de acest oraș pentru a sprijini proiectele de dezvoltare. „Avem lucruri benefice pentru cetățenii orașului Vicovu de Sus. După cum știți, după venirea mea la Primăria orașului Vicovu de Sus, lucrurile au luat o întorsătură destul de bună și benefică. La ora actuală avem proiecte de 80 de milioane de euro la care deja se lucrează, iar pe termen lung sunt proiecte de 200 de milioane de euro care vor fi implementate. Iar cel mai mare proiect este cel pentru rețeaua de canalizare și apă, la care se lucrează. Și vreau să le mulțumesc cetățenilor orașului Vicovu de Sus, care sunt alături de noi și care și-au asumat această lucrare, care creează un disconfort maxim, dar care este benefică și de mult așteptată”, a precizat Vasile Iliuț. El a mai adăugat că îl bucură faptul că la Vicovu de Sus s-a inaugurat noua grădiniță cu program prelungit, dar și că își dorește începerea cât mai rapidă a lucrărilor la o creșă nouă, cu 40 de locuri, o investiție pentru care a semnat deja proiectul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur la inaugurarea noii grădinițe din Vicovu de Sus: „Acest oraș a renăscut sub conducerea primarului Vasile Iliuț”.
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur la inaugurarea noii grădinițe din Vicovu de Sus: „Acest oraș a renăscut sub conducerea primarului Vasile Iliuț”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei