Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 233 (8762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4952 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan consideră că Marcel Ciolacu a demonstrat deja că în calitate de președinte al României va asigura o guvernare stabilă a țării

Joi, 3 Octombrie 2024 (09:33:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că premierul Marcel Ciolacu a demonstrat că în calitate de președinte al României este capabil să nu se blocheze în orgolii politice atunci când va veni vorba de o guvernare stabilă. Ioan Stan a amintit că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut că ar putea accepta, în calitate de președinte al României, o nominalizare a lui Nicolae Ciucă în funcția de prim-ministru.

Stan consideră că această declarație face diferența esențială între preşedintele PSD și restul contracandidaților săi. „În timp ce toți ceilalți resping colaborarea și orice compromis, premierul se comportă ca un adevărat președinte care caută consensul între forțele politice, pentru a asigura buna funcționare a statului. Ceilalți, inclusiv Nicolae Ciucă, vor doar să acapareze puterea, în timp ce premierul Marcel Ciolacu este pregătit să împartă puterea, pentru a asigura echilibrul politic și o conducere stabilă a țării.

Evident, cei care vor decide cum trebuie să arate viitorul guvern vor fi cetățenii români, care se vor exprima prin vot, la alegerile parlamentare. Abia după ce vom vedea rezultatele alegerilor, partidele vor putea pune pe masa președintelui Marcel Ciolacu variantele posibile de guvernare”, a precizat președintele PSD Suceava. El a spus că dacă o alianță PSD-PNL îl va propune pe Nicolae Ciucă premier, iar această formulă va fi cea mai stabilă pentru România, evident că președintele Marcel Ciolacu nu ar refuza propunerea doar pentru că liderul liberalilor este de la alt partid politic.

Ioan Stan a subliniat faptul că, din acest punct de vedere, declarația premierului Marcel Ciolacu arată că acesta nu se blochează în orgolii politice sau în mize de partid atunci când vine vorba despre o formulă stabilă de guvernare. „De altfel, domnia sa a mai acceptat această variantă atunci când PSD a decis intrarea la guvernare și l-a susținut prin vot pe dnul Ciucă pentru funcția de premier. Este adevărat că, potrivit Constituţiei, partidul câștigător are dreptul de a da premierul, dar aceasta este o opțiune a câștigătorului, care poate renunța la această poziție dacă în acest fel asigură o guvernare stabilă și puternică pentru România. Iar PSD asta doreşte pentru ţara noastră: o guvernare stabilă şi un preşedinte care ştie să pună interesele românilor pe primul loc”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan consideră că Marcel Ciolacu a demonstrat deja că în calitate de președinte al României va asigura o guvernare stabilă a țării.
 Vizualizări articol: 312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan consideră că Marcel Ciolacu a demonstrat deja că în calitate de președinte al României va asigura o guvernare stabilă a țării1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei