Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 233 (8762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4952 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur dă ca exemplu comuna Bilca, în care toate drumurile și ulițele sunt modernizate

Joi, 3 Octombrie 2024 (18:15:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, joi, la începerea lucrărilor de modernizare a 22 de drumuri din comuna Bilca. Prezent alături de primarul din Bilca, Zaharie Rusu, Gheorghe Flutur a spus că după finalizarea acestor lucrări, toate drumurile și ulițele din această comună vor fi modernizate. „Suntem la Bilca, pe frontiera cu Ucraina, cu primarul nostru harnic, Zaharia Rusu, și avem aici începerea lucrărilor la un drum modernizat, betonat, pe programul Anghel Saligny. Aici primarul din Bilca betonează ultimele 22 de ulițe și străduțe, după care această comună va avea toate străzile modernizate”, a spus Flutur. El a precizat că valoarea proiectului pentru cele 22 de drumuri este de peste 10 milioane de lei. Președintele CJ Suceava a mai adăugat că tot joi, la Bilca a fost inaugurat sediul primăriei după finalizarea lucrărilor de modernizare și anvelopare termică printr-un program PNRR în valoare de 250,000 de euro, precum și un cămin cultural modern, în care funcționează și o bibliotecă. „Aici la Bilca mai au un program pentru piste de biciclete, pentru legătura cu vecinii, cu Gălănești și Frătăuții Noi. La Bilca am venit destul des pentru că mă leagă modernizarea drumului județean, care arată impecabil, care vine de la Siret și Rădăuți și merge spre frontiera de la Vicovu de Sus. Mă leagă de Bilca lucrările pe care primarul Rusu le-a făcut pentru rețelele de apă și canal și acum are ultima aprobare de aproape două milioane de euro pe Fondul de Mediu. Prin această investiție comuna Bilca va fi 100% acoperită cu rețele de apă și canalizare. De asemenea, și pe proiectul de gaz metan au intrat în linie dreaptă și au deja și operator. Asta înseamnă un alt pas spre civilizație”, a arătat Gheorghe Flutur, care a mai spus că tot în Bilca au fost modernizate toate unitățile școlare. El a mai declarat că primarul se luptă și pentru proiectul pentru dispensarul din Bilca. „Aveți mulți medici de renume aici în Bilca. Una dintre prioritățile mele și pentru viitoarea etapă va fi să mutăm medicii către pacienți. Am început să facem centre medicale în jurul Sucevei, în jurul Rădăuțiului și a venit rândul și localității Bilca”, a mai precizat Flutur. Președintele CJ Suceava a subliniat că se mândrește cu primarul Zaharie Rusu, iar Bilca este una dintre comunele de frunte din județ. „Bilca este una dintre comunele de frunte cu care mă mândresc, o carte de vizită extraordinară, cu un primar foarte vrednic. Îmi este drag că am avut un astfel de partener și îl doresc în continuare pentru modernizarea satului românesc tradițional care este Bilca”, a declarat Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul Zaharie Rusu a ținut să îi mulțumească lui Gheorghe Flutur pentru că a fost alături de locuitorii acestei comune la toate proiectele de dezvoltare realizate. „Ați fost, sunteți și veți fi alături de noi pentru că nu vă lasă sufletul să plecați dumneavoastră din Bucovina. Știu că vă este dragă, știu că toate localitățile vă sunt dragi”, a spus Zaharie Rusu. El a ținut să precizeze că prin proiectul început joi pe programul „Anghel Saligny” se vor moderniza ultimele 22 de drumuri din comună, cu o lungime totală de 5,8 kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur dă ca exemplu comuna Bilca, în care toate drumurile și ulițele sunt modernizate.
 Vizualizări articol: 271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur dă ca exemplu comuna Bilca, în care toate drumurile și ulițele sunt modernizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei