Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 215 (8744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur la startul pentru alegerile parlamentare și prezidențiale: „Obiectivul echipei liberale este bunăstarea, siguranța și confortul populației județului Suceava”

Joi, 12 Septembrie 2024 (14:11:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

PNL Suceava a dat startul în mod oficial la alegerile parlamentare și prezidențiale de la finalul acestui an. Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, alături de o parte din echipa de candidați liberali pentru Parlamentul României au deschis oficial cortul din centrul Sucevei unde cetățenii pot să semneze listele de susținere ale PNL pentru cele două rânduri de alegeri. Alături de Gheorghe Flutur au fost prezenți deputații Ioan Balan, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu și senatorul Constantin Daniel Cadariu. „Suntem la start cu echipa PNL Suceava pentru alegerile parlamentare și cele prezidențiale. Practic am instalat în centrul Sucevei cortul de unde dăm startul la strângerea de semnături pentru susținerea candidaților pentru Parlamentul României și pentru alegerile prezidențiale pentru președintele PNL, Nicolae Ciucă”, a spus Flutur.

El a adăugat că echipa PNL este pregătită să le spună sucevenilor de ce trebuie votați candidații liberali. „Este o echipă de oameni onești, competenți, care au făcut treabă și avem o amprentă lăsată în administrația publică locală și națională lăsată”, a menționat liderul PNL Suceava. Gheorghe Flutur a arătat că din această echipă fac parte trei foști miniștri, el fiind ministru al agriculturii, Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului și Bogdan Gheorghiu, ministru al culturii, precum și doi deputați cu o activitate parlamentară consistentă, Ioan Balan și Angelica Fădor.

„Ne propunem în continuare ca Suceava să conteze cu ajutorul parlamentarilor liberali. Contează enorm de mult oamenii pe care îi trimiți în Parlamentul României să știe să se lupte pentru interesele sucevenilor. Obiectivul nostru este în primul rând bunăstarea, siguranța și confortul populației județului Suceava. În al doilea rând continuarea proiectelor începute de administrația liberală, absorbția banilor europeni și celor bugetari, bătălia zilnică pentru ca Suceava să primească fonduri. Și din acest punct de vedere noi mergem cu un gând curat de stabilitate politică la Suceava și la nivel național pe care noi liberalii suntem pregătiți să o generăm”, a spus Gheorghe Flutur. El a arătat că în campania de strângere de semnături sunt implicați aleșii locali ai PNL Suceava, primari, consilieri locali, județeni dar și membri de partid.

„Așteptăm sucevenii să vină să semneze pentru susținerea la Parlament a echipei noastre și a lui Nicolae Ciucă la președinția României. E nevoie de curaj, de încredere și vrem să fim judecați după faptele pe care le-am făcut și amprenta pe care am lăsat-o în județul Suceava. Am încredere că aceste alegeri vor fi pentru viitor, pentru drumul european, pentru stabilitate și pentru dezvoltarea județului Suceava și al României”, a spus Gheorghe Flutur. El a remarcat faptul că dacă lansarea PNL pentru alegerile viitoare s-a făcut pe ploaie, acest lucru este de bun augur, „înseamnă rod bogat și succes”. „Sunt convins că PNL pornește cu dreptul la drum și sunt optimist alături de minunata echipă de oameni din jurul meu”, a mai declarat Flutur. Liderul liberalilor suceveni s-a declarat convinsă că PNL va fi la guvernare și în 2025, subliniind că PPE, partidul european din care face parte și PNL, conduce Europa în momentul de față.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur la startul pentru alegerile parlamentare și prezidențiale: „Obiectivul echipei liberale este bunăstarea, siguranța și confortul populației județului Suceava”.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur la startul pentru alegerile parlamentare și prezidențiale: „Obiectivul echipei liberale este bunăstarea, siguranța și confortul populației județului Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei