Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 215 (8744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ce SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL a cerut insolvența în instanță

Joi, 12 Septembrie 2024 (14:53:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La începutul acestei săptămâni, SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL Gura Humorului a cerut insolvența la Tribunalul Suceava, acțiune care a luat prin surprindere mediul de afaceri din Suceava, deoarece firma menționată era considerată una dintre cele mai puternice din județ. Pentru a lămuri zvonurile apărute în urma acestei acțiuni, SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL ne-a trimis joi un comunicat de presă, semnat de director general Mihai Laurențiu Grîul, comunicat pe care îl prezentăm integral în cele ce urmează, cu mențiunea că intertitlurile aparțin redacției.

 

·        „Introducerea cererii de intrare în insolvență este temeinic justificată”

 

„CONCRET CONSTRUCT AG SRL a fost înființată în anul 2007 şi este o întreprindere cu capital privat integral românesc, care activează în sectorul construcțiilor şi are activitatea principală CAEN 4120.

Activitățile CONCRET CONSTRUCT AG SRL sunt diversificate şi adaptate la cerințele pieţei, întreprinderea fiind specializată în executarea lucrărilor de construcţii în antrepriză a clădirilor rezidenţiale, clădirilor nerezidenţiale, infrastructuri de transport, construcţii complexe industriale şi comerciale, precum şi alte lucrări de inginerie civilă.

CONCRET CONSTRUCT AG SRL aduce la cunoștință că a înregistrat la Tribunalul Suceava sub nr. 3542/86/2024 cererea de deschidere a procedurii insolvenţei prin care debitorul îşi arată intenţia de intrare în procedură de reorganizare, conform unui plan, prin restructurarea activităţii, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014.

Introducerea cererii de către debitorul CONCRET CONSTRUCT AG SRL aflat în stare de insolvenţă este temeinic justificată, obligatorie, fără a fi prematură ori tardiv introdusă, având în vedere insuficienţa fondurilor băneşti disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide şi exigibile, prin faptul că societatea nu a plătit datoria sa faţă de creditori şi se probează că societatea nu va fi în măsură să plătească datoriile exigibile în viitor.

În concret, debitorul CONCRET CONSTRUCT AG SRL a fost în măsură să interpreteze dispoziţiile legale şi prin acţiunea sa a făcut dovada documentată a modului în care cererea de deschidere a procedurii, cu declararea intenţiei de reorganizare judiciară conform unui plan nu este prematură sau tardiv introdusă cu intenţia directă sau indirectă de creare a unei stări de pericol pentru patrimoniul creditorilor.”

 

·        „Orice persoană care exercită presiuni, direct sau indirect, prin amenințări, sugestii, șantaj, informații şi declarații publice nereale (...), adoptă o conduită incorectă”

 

„Ca urmare a diverselor informaţii care se vehiculează şi a articolelor difuzate în mass-media se încearcă inducerea în eroare a opiniei publice cu referire la presupusul faliment al companiei, ceea ce a afectat grav şi în mod nejustificat imaginea CONCRET CONSTRUCT AG SRL pe piaţă.

Din respect pentru tot ceea ce înseamnă CONCRET CONSTRUCT AG SRL, pentru creditori, furnizori, clienţi şi salariaţi, pentru corecta informare, precizăm că debitorul îşi va conduce activităţile curente şi îşi va continua cu bună-credinţă operaţiunile comerciale contractate cu respectarea drepturilor şi obligaţiilor reglementate de Legea nr. 85/2014.

Cu credinţa că cele de mai sus vor permite tuturor celor ataşaţi de valorile CONCRET CONSTRUCT AG SRL să înţeleagă cât mai corect contextul actual, considerăm că orice persoană care exercită presiuni, direct sau indirect, prin ameninţări, sugestii, şantaj, informaţii şi declaraţii publice nereale ori afirmarea unor împrejurări neconforme cu adevărul, cu scopul de inducere în eroare sau de a influenţa sau de a intimida CONCRET CONSTRUCT AG SRL, creditorii, furnizorii, clienţii şi salariaţii, adoptă o conduită incorectă, indezirabilă, care interferează cu buna desfăşurare a procedurii reglementate de Legea nr. 85/2014 şi presupun ele însele acte de rea-credinţă sau de încălcare a legii.” 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL a cerut insolvența în instanță.
 Vizualizări articol: 2132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
De ce SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL a cerut insolvența în instanță1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei