Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 204 (8733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9743 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4737 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Noul club de fotbal Cetatea 1932 Suceava și-a prezentat board-ul

Vineri, 30 August 2024 (15:10:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul staff al echipei de fotbal Cetatea 1932 Suceava a organizat în cursul zilei de vineri prima conferință de presă de la înființarea clubului care va debuta duminică, 1 septembrie, în Liga IV-a. Au fost prezenți toți oamenii din structura de conducere iar prezentarea s-a făcut chiar pe gazon.

Din structura de conducere fac parte Marius Neagu, patronul firmei Neagu Team House, care are funcția de președinte, în timp ce funcțiile de vicepreședinți vor fi ocupate de Corneliu Lucescu, reprezentantul firmei Tarsin, Mihai Diaconița, reprezentantul Mihu Acoperișuri, și Liviu Grigorean, din partea NTH.

La conferința de presă de vineri au participat și Dorin Goian, în calitate de director tehnic, Vasile Rîmbu, primarul ales al Sucevei, Marian Bordeianu, președintele executiv al clubului și Ionuț Plămadă, antrenor.

Marius Neagu a declarat că este o onoare pentru el să facă parte din acest nou proiect, ”o nouă speranță pentru Suceava”.

”Iubesc fotbalul și cred că prin acest proiect putem reda visul oricărui sucevean iubitor de fotbal. Îi aștept alături și pe alți oameni de afaceri pentru că acesta nu este un proiect al meu ci al Sucevei” a declarat Marius Neagu.

Vasile Rîmbu a anunțat oficial sprijinul pe care municipalitatea îl va acorda noii echipe.

”Îmi doresc să înființăm o academie de fotbal pentru că mulți copii doresc să joace fotbal și să fie apreciați. În plus, la Suceava există și un Liceu cu Program Sportiv, ceea ce este un avantaj pentru noi. Infrastructura este foarte importantă iar împreună cu Consiliul Județean avem un plan pentru a construi un nou stadion. Numai că acest proiect înseamnă cel puțin 3-4 ani iar până atunci vom interveni cu reparații capitale pentru ca actualul stadion să fie practicabil. O serie de mici intervenții s-au făcut deja”, a declarat Vasile Rîmbu.

 

Corneliu Lucescu a anunțat că firma pe care o reprezintă este angrenată deja de mai multă vreme în sprijinirea mai multor sporturi, în special fotbalul.

”Avem ceva experiență în acest domeniu, iar societatea suceveană ne-a oferit nouă ca firmă multe și de aceea am decis să întorc înapoi în societate o parte din ceea ce am câștigat. La această echipă vrem o activitate corectă încă de la bun început”, a spus Lucescu.

Mihai Diaconița s-a arătat și el încântat de implicarea în acest nou proiect.

”Când am auzit de acest proiect mi-a plăcut de la bun început și îmi doresc să ajungem cât mai sus”, a spus Diaconița.

Liviu Grigorean, care va ocupa funcția de trezorier al clubului, a declarat că unul din obiective va fi acela de a asigura transparența totală privind cheltuirea banilor de la club.

Președintele executiv al clubului, Marian Bordeianu și-a exprimat satisfacția că a reușit să îi convingă pe acești oameni de afaceri, dar și pe primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu, respectiv pe Dorin Goian, să se alăture acestui proiect.

”Clubul este al întregii comunități sucevene. Totul se rezumă la forța financiară”, .

Fostul internațional Dorin Goian a mărturisit că există și promisiunea președintelui ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, ca deliberativul județean să fie alături de noul club de fotbal.

”Nu cred că în ultimul deceniu fotbalul de la Suceava a avut un board atât de puternic, cu suceveni care iubesc fotbalul și care s-au alături acestui proiect cu toată inima, ceea ce m-a determinat și pe mine să mă alătur lor”, a declarat Dorin Goian.

Antrenorul Ionuț Plămadă a precizat și el că este o onoare să facă parte din acest proiect iar echipa va face tot posibilul să promoveze din primul an.

Reprezentanții structurii de conducere au declarat că finanțarea este asigurată pentru întreg sezonul 2024-2025, fără a preciza însă care este bugetul.

Un alt aspect pe care l-au anunțat aceștia a fost acela că intrarea la meciurile de acasă va fi liberă pe tot parcursul campionatului.

Duminică, 1 septembrie, de la ora 11.00, Cetatea Suceava joacă pe stadionul Areni cu Recolta Fântânele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul club de fotbal Cetatea 1932 Suceava și-a prezentat board-ul.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul club de fotbal Cetatea 1932 Suceava și-a prezentat board-ul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei