Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 195 (8724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur spune că schimbă foaia cu Șoldan: „Opriți-vă din a spune neadevăruri deoarece vă garantez că de aici în colo nu îmi ține mie frâna”

Marţi, 20 August 2024 (20:23:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, după ce președintele ales al acestei instituții, social-democratul Gheorghe Șoldan, a acuzat că proiectele de dezvoltare ale județului pe care le-a prezentat într-o conferință de presă sunt doar pe hârtie, că nu mai acceptă astfel de critici. „Nu am terminat bine conferința de presă, una decentă, cu poza la zi a proiectelor în care Consiliul Județean este implicat, și m-am trezit cu replica președintelui ales Gheorghe Șoldan, cu atacuri directe, insulte și jigniri.

Domnule Șoldan, niciodată în acești ani nu v-am dat replici, nu v-am jignit, nu v-am atacat, dar astăzi și de astăzi înainte mă văd obligat să schimb foaia. Am făcut anunțul că sunt dispus la colaborarea în interesul județului Suceava, m-am întâlnit cu dumneavoastră și v-am prezentat lista proiectelor unde este implicat CJ, nu m-am așteptat să mă lăudați, să mă apreciați, dar opriți-vă din a spune neadevăruri deoarece vă garantez că de aici în colo nu îmi ține mie frâna”, a transmis Flutur.

El a precizat că județul Suceava nu are nevoie de replici și atacuri, ci are nevoie de bani. „Am o experiență mai mare în acest domeniu și în ultimul mandat toți erau surprinși cât poate Flutur încasa și duce, și asta de dragul proiectelor pentru județul Suceava. Nu vin vremuri ușoare pentru mandatul următor, dincolo de granițele județului nu avem mulți prieteni, sfatul meu este să găsim soluții pentru Suceava și cea mai bună rețetă pentru suceveni este adevărul! De ce nu sunteți de acord? Nu se lucrează în infrastructura de drumuri din județul Suceava? Anul acesta am avut cel mai mare buget alocat drumurilor și sunt peste 14 proiecte, cu peste 102 km acum în lucru. Nu s-au făcut proiecte în sănătate? Sunt munți de hârtii? Cine a făcut Spitalul de Oncologie? Cine anvelopează Spitalul Nou cu peste 13 milioane de euro? Cine face ATI pentru bebeluși? Cine a adus proiectul pentru combaterea infecțiilor nosocomiale? Cine a aprobat astăzi tratamentul pentru cancerul de prostată și pentru tiroidă? Acestea sunt munți de hârtii? Ar fi mai bine să ne așezăm la masă, să cerem împreună guvernului aprobarea OUG în care să fie prins și Spitalul de Copii de la Suceava, OUG care așteptă de un an de zile”, a mai declarat Flutur.

El i-a transmis lui Gheorghe Șoldan că dacă vrea să meargă în continuare în spectacol politic se pricepe foarte bine la acest lucru și este mai motivat ca oricând să o facă. „Nu vă avantajează acest drum, vă garantez!”, a spus Flutur.

Și acesta și-a continuat discursul la adresa lui Gheorghe Șoldan după o replică a președintelui ales al CJ Suceava. ”Știu, domnule Șoldan, nu îți vine să crezi că nu voi lăsa lucrurile cum vrei dumneata! Știu, ți-ai propus să ataci mizerabil în continuare, știu, ai congres duminică, fă print și trimite președintelui să îți dea o funcție, spune-i că l-ai atacat pe Flutur, și încă de două ori astăzi. Am înțeles! Acesta este programul de guvernare. Spor la treabă!”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur spune că schimbă foaia cu Șoldan: „Opriți-vă din a spune neadevăruri deoarece vă garantez că de aici în colo nu îmi ține mie frâna”.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur spune că schimbă foaia cu Șoldan: „Opriți-vă din a spune neadevăruri deoarece vă garantez că de aici în colo nu îmi ține mie frâna”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei