Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 190 (8719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul de recitare pentru elevi „Glas de copil – Maica Domnului, Darul lui Dumnezeu pentru oameni”, ediția a IV-a

Miercuri, 14 August 2024 (15:24:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul național de recitare pentru elevi, pe categorii de vârstă: preșcolar, primar, gimnazial-liceal, intitulat „Glas de copil – Maica Domnului, Darul lui Dumnezeu pentru oameni”, a ajuns la a IV-a ediție și se va desfășura în perioada 15 august – 8 septembrie 2024, între cele două mari sărbători închinate Născătoarei de Dumnezeu. Vor fi acordate premii constând în diplome, cărți, icoane etc.

Competiția este organizată de Sectorul Media și Comunicare și Sectorul Catehizare, Tineret și Educație pentru Viață, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Concursul își propune să aducă în prim-plan literatura religioasă dedicată Fecioarei Maria, dar și să-i sensibilizeze pe toți participanții iubitori de poezie cu privire la tema abordată, să stimuleze creativitatea privind interpretarea, să contribuie la dezvoltarea capacității de exprimare, precum și la creșterea gradului de implicare în activitățile Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Pentru a participa la concurs, spun organizatorii, cei interesați trebuie să urmeze trei pași: memorarea unei poezii închinate Maicii Domnului, realizarea unei înregistrări video cu recitarea operei literare memorate și transmiterea acesteia către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților (înregistrarea nu trebuie să depășească 3 minute la categoria preșcolar și primar și 5 minute la categoriile gimnazial și liceal) prin completarea unui formular de înscriere online.

„Acordul privind utilizarea fotografiilor, a înregistrărilor audio-video şi a altor date cu caracter personal va fi anexat în cadrul formularului. Pentru participanții care nu au împlinit 18 ani, materialele trimise vor fi însoțite de acordul scris al reprezentanților legali. Termenul limită pentru transmiterea formularului online de înscriere este 8 septembrie 2024. Pentru întrebări suplimentare puteți trimite email la adresa concurs@arhiepiscopiasucevei.ro”, mai spun organizatorii.

Comisia de jurizare, alcătuită din personalități și specialiști în domeniul literaturii și comunicării, va evalua fidelitatea față de învățătura de credință, calitatea interpretării, originalitatea, adecvarea poeziei la vârstă, creativitatea și sensibilitatea momentului.

Anunțarea câștigătorilor și festivitatea de premiere vor avea loc până pe 5 octombrie 2024. Organizatorii au mai transmis că la începutul înregistrării trebuie sa fie specificat numele participantului, vârsta și clasa sau grupa, precum și titlul operei literare și autorul (scris – subtitrare sau oral). Juriul nu va depuncta calitatea înregistrării, dar este recomandat ca aceasta să fie făcută în condiții suficient de bune ca să permită audiția. Înregistrarea se poate realiza cu orice mijloc electronic (telefon, laptop, camera video etc.). Prin trimiterea materialului video și a fișei de înscriere, participanții își exprimă acordul privind prelucrarea datelor personale, precum și folosirea materialelor în vederea promovării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de recitare pentru elevi „Glas de copil – Maica Domnului, Darul lui Dumnezeu pentru oameni”, ediția a IV-a.
 Vizualizări articol: 288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de recitare pentru elevi „Glas de copil – Maica Domnului, Darul lui Dumnezeu pentru oameni”, ediția a IV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei