Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 180 (8709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Au început înscrierile pentru Concursul Național de Fotografie „Surprinde Frumosul!”, ediția a IV-ad

Vineri, 2 August 2024 (11:26:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul Național de Fotografie „Surprinde Frumosul”, proiect catehetic și de tineret ajuns la cea de a IV-a ediție, se va desfășura în perioada 1 august – 1 octombrie 2024. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Catehizare, tineret și educație pentru viață, în parteneriat cu Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni, organizează și în acest an această competiție, la care se pot înscrie  copii și tineri din țară, dar și din străinătate. Participanții sunt invitați să surprindă în imagini natura în toată frumusețea ei, prin elemente vizual-artistice, care să facă trimitere la spiritualitatea noastră creștină.

Fiecare participant/ă poate trimite o singură fotografie, care trebuie să fie originală. Una dintre regulile de bază ale concursului este și aceea ca fotografia să fie realizată de către participant/ă, cu telefonul, cu tableta ori cu aparatul de fotografiat.

Condiția de intrare în concurs este trimiterea fotografiei, până pe 1 octombrie 2024, la adresa se e-mail: concurs@arhiepiscopiasucevei.ro, alături de următoarele informații: numele și prenumele participantului, vârsta, localitatea de proveniență, numărul de telefon.

  • Premii

Pentru fiecare etapă de vârstă vor fi acordate premii pentru locurile I, II și III. Premiul I constă în acordarea sumei de 500 de lei, premiul al II-lea constă în acordarea sumei de 300 lei, iar câștigătorului premiul al III-lea îi va fi oferită suma de 200 de lei. Etapele de vârstă pentru concurs sunt următoarele: 6-13 ani, 14-19 ani, 20-34 de ani și peste 35 de ani.

Conform datelor furnizate de Biroul de Catehizare Parohialăal Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, premierea câștigătorilor va avea loc într-un cadru festiv, la o dată ce va fi anunțată ulterior. Fotografiile câștigătoare vor fi adunate într-un album virtual, care va putea fi vizionat pe canalele media ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Scopul concursului de fotografie „Surprinde Frumosul!” este acela de a-i determina pe tineri să utilizeze chibzuit dispozitivele electronice și să arate, astfel, cât sunt de inspirați, creativi și muncitori.

„Dorim ca tinerii să-și descopere și să-și dezvolte calitățile pe care le-au primit în dar de la Dumnezeu și, nu în ultimul rând, să aibă încredere în ei și să demonstreze că sunt în stare să surprindă și să realizeze fotografii inedite, care să fie admirate de un grup cât mai mare de iubitori de artă și frumos. Așadar, acest concurs încurajează de utilizarea cu folos a dispozitivelor electronice, conștientizând cu toții faptul că timpul îndelungat petrecut înaintea ecranului influențează în mod negativ atât sănătatea fizică, cât și duhovnicească a societății actuale”, spun organizatorii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile pentru Concursul Național de Fotografie „Surprinde Frumosul!”, ediția a IV-ad.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început înscrierile pentru Concursul Național de Fotografie „Surprinde Frumosul!”, ediția a IV-ad0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei