Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 179 (8708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9743 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4737 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Cupa Vicovu de Sus la șah rapid, ediția a II-a, la final. Află care sunt câștigătorii

Joi, 1 August 2024 (10:28:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În incinta campusului de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus a avut loc recent a doua ediție a Cupei Orașului Vicovu de Sus la șah rapid. Concursul a fost organizat de Primăria Orașului Vicovu de Sus și a avut sprijinul Fundației Autonom. Parteneri în organizare au fost: Casa de Cultură Vicovu de Sus, Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, CS Vicovu de Sus, ACS Gambit Huși, CS Hong Ha Rădăuți și CS Șah Suceava, în cadrul Programului Național „Educație prin Șah” al Federației Române de Șah.

Vicepreședintele Clubului Sportiv ,,Șah" Suceava, Ailincăi Doru-Cosmin, a spus că această competiție a fost structurată în două turnee de șah rapid, astfel:OPEN A și OPEN B.

Primul turneu  - OPEN A – a fost dedicat jucătorilor cu ELO < 2000 din județul Suceava și de la cluburile partenere: CS Pionii Romașcani, CS Pionii Regelui Românești și Palatul Copiilor Piatra Neamț. S-a desfășurat pe durata a șase runde cu un timp de gândire de  10 minute +  5 secunde pentru fiecare jucător. Aici au concurat 63 de jucători pentru premiile generoase care au fost puse în joc de organizatori. OPEN B - Turneu dedicat jucătorilor cu ELO < 1500 din județul Suceava și de la cluburile partenere: CS Pionii Romașcani, CS Pionii Regelui Românești și Palatul Copiilor Piatra Neamț.

S-a desfășurat pe durata a șase runde cu un timp de gândire de  7 minute +  4 secunde pentru fiecare jucător. La acest concurs au participat 83 de copii,  17 dintre ei fiind din Vicovu de Sus.CS „Șah” Suceava a avut la startul celor două competiții 19 jucători ,dintre care 13 au evoluat la OPEN A și 6 la OPEN B.La finalul celor 6 runde de joc au obținut rezultate foarte bune la ambele competiții, astfel:

OPEN A: Căpățînă Cezar Teodor -  5 puncte, locul 2 în clasamentul general, Ismail  Claudiu - 5 puncte, locul 4 în clasamentul general,  Sulschi  Gheorghe -  4,5 puncte în clasamentul general, Sfichi Andrei - 4 puncte, locul 2 în clasamentul categoriei sub 16 ani, Miron Nectarie - 3,5  puncte, locul 3 în clasamentul categoriei sub 16 ani, Guguță Andrei -  3 puncte, locul  24 în clasamentul general,Manoilă  Ruslana - 3 puncte, locul 2 în clasamentul feminin,Duduman  Augustin-Gabriel - 3 puncte, locul 29 în clasamentul general, Miron Constantin - 3 puncte, locul 30 în clasamentul general,Trifan Sebastian -Teodor  - 3 puncte, locul 31 în clasamentul general, Miron  Ioan - 3 puncte, locul 32 în clasamentul general, Arhire Lucian - 2 puncte, locul 41 în clasamentul general,Serediuc Denis-Stefan - 2 puncte, locul 46  în clasamentul general.

La OPEN B: Doroftei  Robert-Matei - 4,5 puncte, locul 3 la categoria copii sub 12 ani, Curic  Eduard-Alin -  4,5  puncte, locul 3 la categoria ELO sub 1050, Duduman  David -  4 puncte, locul 1 la categoria copii sub 8 ani, Miron  Alexie -  4 puncte,  locul 2 la categoria copii sub 8 ani,Purusniuc  Stefan - 3 puncte, locul 47 în clasamentul general,Purusniuc Marcu - 2,5 puncte, locul 57 în clasamentul general.

„Suntem recunoscători celor care sprijină activitatea CS „Șah” Suceava: Meteora Kids Land, Agremin, SC Construct Instal Power SRL, Cris Imobiliare Suceava, Simply Mind Studio, Lo Ve Ly Photography, Parfum de Bucovina”, a completat Ailincăi Doru-Cosmin.

 

           

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa Vicovu de Sus la șah rapid, ediția a II-a, la final. Află care sunt câștigătorii.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cupa Vicovu de Sus la șah rapid, ediția a II-a, la final. Află care sunt câștigătorii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei