Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 172 (8701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Târgul caritabil „Grădina cu Timp”, ediția a III-a, pentru Mihai Ganea, tânărul din Moara care are nevoie de transplant de celule stem

Miercuri, 24 Iulie 2024 (13:46:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cofetăria artizanală „Cristine de Casă” organizează vineri, 26 iulie 2024, între orele 16:00-20:00, a treia ediție a Târgului caritabil „Grădina cu Timp”. De această dată, evenimentul ce se va desfășura în grădina de vară - terasa Cofetăriei „Cristine de Casă” (str. Dragoș Vodă 22, după Palatul Copiilor Suceava) îi este dedicat tânărului Mihai Ganea, în vârstă de 18 ani, din Moara, care suferă de o boală rară, anemie aplastică idiopatică, și are nevoie urgent de transplant de celule stem.

Organizatorii spun că va fi un eveniment plin de culoare, prietenie și generozitate. „Ca de fiecare dată, terasa va fi plină de prieteni sau oameni prietenoși, cu prăjituri, muzică (Royal Cvartet, Diana Săveanu), oameni faini, limonadă și prosecco din partea casei. Și un scop nobil. Îi dedicăm toată energia și iubirea noastră lui Mihai, un tânăr de 18 ani care se luptă cu o boală rară și gravă, anemie aplastică idiopatică severă. Această afecțiune, mai puțin cunoscută, nu beneficiază de protocoale de tratament în România. Mihai are nevoie urgentă de un transplant de celule stem, care poate fi realizat la Centrul Medical Anadolu din Turcia”, au transmis reprezentanții „Cristine de Casă”.

Familia Ganea a strâns deja 37.000 de euro, cu ajutorul părintelui Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia Așezământul de bătrâni „Sfântul Apostol Andrei” Fălticeni, care a declanșat o campanie umanitară online după ce l-a vizitat pe tânăr acasă, a stat de vorbă cu el și i-a cunoscut părinții îndurerați. Tânărul Mihai Ganea mai are nevoie de 83.000 de euro pentru a acoperi costurile totale ale transplantului, care se ridică la 120.000 de euro.

La evenimentul de vineri se va organiza o expoziție de obiecte handmade și multe alte surprize, toate cu vânzare. „Vom scoate la licitație un tort special, creat cu drag de echipa Cristine de Casă, și toate fondurile vor merge direct pentru cauza lui Mihai. Este important ca fiecare dintre cei ce citesc aceste rânduri să-și dedice puțin din timpul lor vineri, între orele 16.00 și 20.00, și să vină în Grădina cu Timp, în grădina de vară a cofetăriei noastre. Fiecare mică contribuție contează enorm”, mai spun inițiatorii campaniei.

La ediția a doua a Târgului caritabil „Grădina cu Timp”, organizat în luna octombrie a anului 2023, s-au strâns din donații 11.500 de lei, bani care au ajuns la Andreea Anița, o tânără din Fălticeni, diagnosticată cu cancer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul caritabil „Grădina cu Timp”, ediția a III-a, pentru Mihai Ganea, tânărul din Moara care are nevoie de transplant de celule stem.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târgul caritabil „Grădina cu Timp”, ediția a III-a, pentru Mihai Ganea, tânărul din Moara care are nevoie de transplant de celule stem5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei