Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 163 (8692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9745 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4568 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vehiculele peste 7,5 tone au interdicție de circulație pe drumurile europene și naționale din Suceava, de sâmbătă dimineață

Sâmbătă, 13 Iulie 2024 (07:24:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că, având în vedere informările privind înregistrarea de temperaturi ridicate, emise de Administrația Națională de Meteorologie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a instituit restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricțiile de circulație, necesare pentru protejarea sectoarelor de drum, sunt valabile în perioada de 13 iulie-14 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 – 20.00, inclusiv pe drumurile naționale si europene din județul Suceava.

Peste 200 de polițiști rutieri și de ordine publică din Suceava vor fi în teren pentru monitorizarea valorilor de trafic, asigurarea respectării interdicțiilor de circulație pentru vehiculele de mare tonaj și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe raza județului Suceava.

”Se vor identifica locațiile propice pentru staționarea vehiculelor de mare tonaj pe perioada interdicției de circulație, se vor institui filtre rutiere și se va monitoriza în permanență situația pe segmentele de drum cu risc ridicat”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Cele mai importante artere care străbat județul sunt DN 17, din Suceava spre Ardeal și DN 2, de la intrarea în județul dinspre Iași și până la Siret.

Excepție de la aceste interdicții fac vehiculele de transport de persoane, transporturile de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală, transporturile care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturile funerare și poștale, transporturile de echipamente de prim ajutor, transportul pentru distribuire de carburanți, de mărfuri sub temperatură controlată, pentru tractări de vehicule avariate, transporturile pentru distribuire de apă și hrană în zonele calamitate, transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării, transporturile de apă îmbuteliată, transporturile de produse provenite din exploatări agricole și transporturile militare implicate în exercițiul multinațional. De asemenea, sunt exceptate vehiculele aparținând Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. și utilajele de la firmele cu care CNAIR are contracte de lucrări în derulare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vehiculele peste 7,5 tone au interdicție de circulație pe drumurile europene și naționale din Suceava, de sâmbătă dimineață.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vehiculele peste 7,5 tone au interdicție de circulație pe drumurile europene și naționale din Suceava, de sâmbătă dimineață0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei