Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 163 (8692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

3 morți la vârste nu foarte înaintate, pe fond de caniculă

Duminică, 14 Iulie 2024 (14:41:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția a înregistrat trei decese pe fond de temperaturi ridicate la nivelul județului Suceava, doar sâmbătă, 13 iulie. Nu se poate vorbi însă prea mult de ghinion, fiind vorba de persoane care aveau afecțiuni medicale ori care erau consumatoare de alcool, cărora canicula le-a favorizat însă probabil în măsură importantă decesul.

Sâmbătă, în jurul orei 13.15, polițiștii Secției Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către un bărbat care a anunțat că o femeie care locuiește pe Aleea Dumbrăvenii este decedată pe o canapea, în curtea unei anexe. 

Din cercetările ulterioare a rezultat că femeia în vârstă de 56 de ani locuia singură în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava și obișnuia să culeagă din pădure diferite flori sau plante pe care le vindea ulterior în Piața Agroalimentară Burdujeni. Aceasta avea lângă blocul în care locuia o magazie, într-o curte, unde obișnuia să depoziteze diferite lucruri.

Sâmbătă, fiica, venită să își viziteze mama, a găsit-o în stare de inconștiență pe canapeaua din curte.

Din relatările membrilor familiei a rezultat că femeia în vârstă de 56 de ani se plângea de aproximativ o lună de zile de dureri în zona pieptului, dar nu a făcut investigații.

Polițiștii nu au identificat urme de violență sau alte suspiciuni, dar chiar și așa au deschis un dosar de moarte suspectă și au dispus efectuarea necropsiei.  

 

·        Găsit mort în curtea bisericii

 

Și la Pătrăuți, sâmbătă, în jurul orei 16.00, s-a anunțat că un bărbat este decedat în curtea bisericii ”Înălțarea Sf. Cruci”.

Polițiștii Secției Rurale Dărmănești au identificat cadavrul, ulterior stabilindu-se că este vorba de un localnic cunoscut cu antecedente medicale, pancreatită cronică și ciroză, care însă nu era înscris nici măcar la un medic de familie.

Din discuțiile purtate cu vecinii, s-a stabilit că bărbatul era un consumator cronic de băuturi alcoolice și frecventa lăcașurile de cult în scopul de a cerși alimente.

Bărbatul venise la un parastas, iar în jurul orei 15.00 fusese văzut în viață de către dascălul bisericii.

Cum bărbatul nu avea nici măcar medic de familie, polițiștii au deschis, conform procedurilor, dosar de moarte suspectă și au dispus efectuarea necropsiei

 

·        I s-a făcut rău pe marginea drumului. Un șofer a oprit pentru a-l ajuta, dar nu s-a mai putut

 

Tot sâmbătă, mai spre seară, poliţiştii Secției Rurale Vama au fost anunțați prin 112 de personal medical că un bărbat a decedat în ambulanță, în drum spre Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Un șofer care se deplasa dinspre Vama spre localitatea Frumosu, martor în acest caz, a observat un bărbat care mergea greu pe stradă.

Șoferul a oprit mașina și s-a oferit să îl ducă acasă pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, din comuna Frumosu, care i-a spus că se simte rău.

Bărbatul de 50 de ani a început să se simtă tot mai rău pe drum, astfel că șoferul-martor a sunat la 112.

Intervenția ambulanței nu l-a mai putut salva pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, care a fost declarat decedat în ambulanță.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul decedatului, unde au fost audiate soția, respectiv sora sa.

Soția a declarat verbal faptul că bărbatul se simțea rău de dimineață, astfel că ea a mers la strâns fân, iar el a rămas în zona domiciliului.

Bărbatul era bolnav de inimă de mulți ani, dar nu lua tratament. Totodată, era consumator de alcool și suferea de obezitate, au mai constatat polițiștii.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3 morți la vârste nu foarte înaintate, pe fond de caniculă.
 Vizualizări articol: 3531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 morți la vârste nu foarte înaintate, pe fond de caniculă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei