Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 161 (8690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,974 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5032 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Transport gratuit la Deep in The Forest, de la Iulius Mall Suceava, dar și surprize pregătite special pentru participanții la festivalul de la Corlata

Joi, 11 Iulie 2024 (19:19:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Orașul vibrează, atmosfera este electrizantă, iar în Iulius Mall Suceava se simte deja „vibe”-ul de la Deep in The Forest Festival.

Primul pas spre festival începe la Iulius Mall Suceava, unde este amplasată stația de așteptare, de unde vei pleca direct spre Corlata.

În cadrul festivalului, Iulius Mall are o zonă specială, unde ți-a pregătit premii, momente pline de distracție, dar și alte surprize.

Ești pregătit pentru Theo Rose, Connect-R, Vali și Lucian Bărbulescu sau Barbonee?

În perioada 12-13 iulie, Deep in The Forest Festival reunește în Corlata - Suceava unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

De la Iulius Mall Suceava, ajungi direct la festival pentru că aici va fi amplasată una dintre cele două stații de autobuz.

Transportul este gratuit, iar mijloacele de transport vor pleca din oră în oră de la Iulius Mall, prima cursă fiind de la ora 15.00.

În cadrul Festivalului Deep in the Forest, Iulius Mall Suceava ți-a pregătit mai multe surprize inedite. Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 17.00-20.00, la Iulius Corner vei putea să îți faci codițe colorate, dar și un look special de festival, la atelierele de hair style și make-up.

Tot acolo ți s-a pregătit și un concurs cu premii, unde poți câștiga cecuri cadou la Iulius Mall, vouchere la Mado, Manay, my Geisha și Cartofisserie. Pe toată perioada festivalului, te poți distra la „photo corner”-ul Iulius Mall, dar și să faci cele mai cool Tik Tok-uri în zona special amenajată.

Nu uita că îți poți lua brățara de acces la festival chiar de la Centrul Info! Iar dacă o păstrezi, poți beneficia de reduceri exclusive și promoții speciale la magazinele partenere: Sport Vision, Nissa, my Geisha, Xpert Beauty, Cupio, Nala, Mondo Kosmetik, Empire Salon, Mado, Dionisus, Gioia e Gelato. Tot ce trebuie să faci este să prezinți brățara de acces la festival la oricare dintre locațiile menționate anterior.

Mergi la Iulius Mall Corner de la Deep in the Forest și creează-ți cele mai frumoase amintiri!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport gratuit la Deep in The Forest, de la Iulius Mall Suceava, dar și surprize pregătite special pentru participanții la festivalul de la Corlata.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transport gratuit la Deep in The Forest, de la Iulius Mall Suceava, dar și surprize pregătite special pentru participanții la festivalul de la Corlata0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei