Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 160 (8689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9741 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4986 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Formația Șoimii Gura Humorului este amenințată cu dispariția

Miercuri, 10 Iulie 2024 (15:13:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Promovată în eșalonul al treilea al fotbalului românesc prin efortul exclusiv al lui Eduard Wendling, primarul comunei Păltinoasa, echipa Șoimii Gura Humorului este în pericol să-și înceteze activitatea. Oficialii clubului n-au ajuns până acum la un consens cu municipalitatea din Gura Humorului în privința unui parteneriat care să ajute la susținerea echipei de fotbal în Liga a III-a.

Ca atare pe pagina oficială a clubului Șoimii Gura Humorului a apărut un comunicat care anunță încetarea activității.

„S-a discutat foarte mult în ultimul timp de clubul nostru. Fiecare și-a spus părerea, iar noi respectăm părerile tuturor. Cu toate acestea, noi știind în ce situație suntem de un an de zile, am tot căutat soluții pentru a activa în Liga a III-a. În acest moment considerăm că nu este normal ca această echipă care ne reprezintă orașul și sportul rege cu cei mai mulți susținători, să nu fie susținută financiar de administrația locală, cu o valoare modică în comparație cu bugetul necesar. Acest lucru demonstrează, exact așa cum am simțit timp de un an, că nu suntem doriți. Considerăm că este mai firesc să ne încheiem activitatea decât să continuăm în această situație. Mulțumim încă o dată pentru toată susținerea dumneavoastră!”, se arată în comunicatul echipei humorene.

Totuși, din informațiile noastre se pare că negocierile dintre cele două părți nu sunt sistate în totalitate, urmând ca zilele acestea să mai aibă o întâlnire la care se vor afla față-n față primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, finanțatorul Șoimilor, Eduard Wendling și o serie de oameni de afaceri din zonă.

Termenul limită la care formația humoreană trebuie să confirme la FRF participarea în ediția de campionat 2024-2025 a Ligii a III-a este luni,15 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Formația Șoimii Gura Humorului este amenințată cu dispariția.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Formația Șoimii Gura Humorului este amenințată cu dispariția5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei