Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 160 (8689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9741 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4986 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Expoziție interactivă de realitate virtuală „Wild Nature”, la Shopping City Suceava

Miercuri, 10 Iulie 2024 (15:06:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Până pe 18 iulie, la Shopping City Suceava, ai ocazia să explorezi minunile și frumusețea naturii sălbatice, în cadrul unui eveniment unic. Într-un mod captivant și educativ, ”Wild nature”, expoziția interactivă și inovatoare, oferă copiilor oportunitatea de a descoperi natura și animalele sălbatice.  

Bazată pe tehnologii moderne ca realitatea virtuală, realitatea augmentată, senzorii corpului sau scanarea, această expoziție inovatoare promite să fie un loc de învățare și distracție, îmbinând elemente educative cu experiențe interactive memorabile.

Într-un mod sigur și prietenos, copiii vor avea ocazia să mângâie un ghepard, să hrănească o girafă și să se plimbe pe spatele unui elefant. Așadar, expoziția este și o provocare, o experiență sigură și fascinantă, care îi va apropia pe micii exploratori de unul dintre cei mai rapizi prădători din lume, le va stimula spiritul de aventură și le va îmbogăți cunoștințele legate de animalele sălbatice și habitatul lor.

Principala atracție a expoziției constă în desenul interactiv, o experiență cu totul și cu totul magică. Copiii vor avea șansa unică de a aduce la viață un fluture. Mica vietate desenată de cei mici va fi animată pe ecran în culorile în care aceștia și-au imaginat-o și le-au pus pe hârtie.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, între orele 11:00-20:00, la Shopping City Suceava, în zona magazinului Pepco. Participarea este gratuită!

 

Ce te așteaptă la Wild Nature Expo?

 

Butterfly Magic: Copiii vor putea colora fluturi, care apoi vor fi animați pe ecran în culorile lor originale. O experiență magică!

Animal Sprint: Aleargă alături de un urs în inima pădurii - experiența interactivă va transforma mișcările copiilor în acțiuni ale ursului virtual.

Monkey Adventure: Devino o maimuță jucăușă! Folosește-ți corpul pentru a te balansa pe crengi, prinde banane și evită nucile de cocos într-un joc interactiv plin de distracție.

Roar 'n' Move: Lasă-ți vocea să devină răgetul unui leu! Copiii vor putea da comenzi vocale leului pentru a-l face să sară, să alerge și chiar să danseze.

Safari Dreams VR: O plimbare virtuală prin savană! Hrănește o girafă, mângâie un ghepard și simte emoția unui safari în realitate virtuală.

Hai la Shopping City Suceava și pregătește-te să fii uimit!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziție interactivă de realitate virtuală „Wild Nature”, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Expoziție interactivă de realitate virtuală „Wild Nature”, la Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei