Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 160 (8689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9741 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4986 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru un tânăr șofer care a spulberat de pe șosea Dacia în care se aflau doi vârstnici

Miercuri, 10 Iulie 2024 (16:32:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Judecătorii de la Rădăuți au dat sentința în cazul unui grav accident rutier care s-a produs pe 6 septembrie anul trecut, în comuna Frătăuții Vechi.

În acea zi, un tânăr din Bilca, la volanul unui Audi A6, a lovit violent, în lateral, o Dacia Solenza care vira la stânga.

Daniel Tiago Popescu Galan a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, dar judecătorii de la Rădăuți au decis ca pedeapsa să fie suspendată pe un termen de încercare de 4 ani. Așadar, dacă sentința va rămâne în această formă, inculpatul nu va face pușcărie, dar va avea impuse restricții și obligații timp de 4 ani de zile.

Sentința Judecătoriei Rădăuți nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.  

Accidentul s-a produs în timp ce autoturismul Audi condus de tânărul judecat pentru ucidere din culpă se afla în depășirea Daciei Solenza din fața sa.

Șoferul Daciei, Constantin Cucoș, în vârstă de 78 de ani, localnic din Frătăuții Vechi, vira premergător accidentului la stânga spre un drum adiacent. A fost momentul în care Dacia a fost lovită violent în partea lateral stânga, în timp ce autoturismul Audi a ieșit în decor și s-a izbit în gardul unei case.

Cei doi vârstnici au fost extrași din mașină în viață, dar cu multiple leziuni. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși spre Spitalul municipal Rădăuți. Din păcate, bărbatul de 78 de ani a decedat în scurt timp.

Cercetările de la fața locului au indicat faptul că șoferul de 78 de ani a schimbat primul direcția de mers spre stânga, pentru a intra pe un drum lăturalnic, și a fost lovit când se afla deja în poziție perpendiculară cu drumul județean. Asta a reieșit și din faptul că Dacia a fost lovită în zona portierelor din stânga de către autoturismul marca AUDI A6 care se deplasa în aceeași direcție și venea din spate.

Tânărul de la volanul mașinii Audi, Daniel Popescu Galan, din Bilca, circula în mod evident cu viteză foarte mare.

În urma impactului, autoturismul marca Dacia a fost proiectat la o distanță de aproximativ 30 de metri.

Polițiștii rutieri au stabilit faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține șoferului autoturismului Audi A6, care, pe fondul vitezei excesive, nu a respectat regulile privind manevra de depășire prin dreapta a vehiculului din față, care își schimbă direcția de mers spre stânga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru un tânăr șofer care a spulberat de pe șosea Dacia în care se aflau doi vârstnici.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru un tânăr șofer care a spulberat de pe șosea Dacia în care se aflau doi vârstnici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei