Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 159 (8688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premieră în Suceava: un tânăr teribilist care făcea curse cu motocicleta, reținut în baza imaginilor video

Marţi, 9 Iulie 2024 (19:42:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Polițiștii de la Secția Rurală Vama au acționat față de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Vatra Moldoviței, după ce au fost sesizați că acesta se deplasează repetat cu motocicleta pe drumurile publice din comună, fără a avea permis de conducere și conducând în mod agresiv, cu deranjarea celor din jur.

După verificări, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

După vizionarea unor imagini captate de pe sistemele de supraveghere video și prin audierea de martori, polițiștii au adunat probe suficiente care au demonstrat că în cel puțin două zile tânărul a condus de mai multe ori o motocicletă Honda pe drumurile publice, deși nu are permis de conducere. 

În cadrul dosarului penal au fost continuate activitățile investigativ operative și de cercetare, fiind identificată motocicleta folosită la comiterea faptei, care a fost confiscată.

Imaginile video au arătat că motocicleta nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare pentru a nu putea fi identificată în traficul rutier.

În urma probatoriului administrat, luni, 8 iulie, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânărul în vârstă de 24 de ani, pentru comiterea infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Având în vedere și antecedentele suspectului (condamnare anterioară pentru infracțiuni rutiere), pe numele tânărului în vârstă de 24 de ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore în arest.

Din informațiile noastre, este primul caz în care se ajunge la dosar penal și o reținere în arest doar în baza unor imagini de pe camere de supraveghere, fără prinderea efectivă în trafic a suspectului de către un echipaj de poliție. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premieră în Suceava: un tânăr teribilist care făcea curse cu motocicleta, reținut în baza imaginilor video.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premieră în Suceava: un tânăr teribilist care făcea curse cu motocicleta, reținut în baza imaginilor video5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei