Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 157 (8686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuială 7 contra 1 la Dornești, cu bâte și topoare. Agresorii sunt căutați și a început băgarea lor în arest

Sâmbătă, 6 Iulie 2024 (14:09:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav caz de agresiune s-a petrecut în seara zilei de joi la Dornești, în apropierea clădiri gării, în fața unui bar de peste drum de stația CFR.

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Rădăuți, a fost lovit crunt cu picioarele, cu parii și cu cozi de topor de un grup de agresori, nu mai puțin de 7 indivizi.

Surse judiciare au precizat că este o răfuială între grupuri cu indivizi implicați în contrabandă, furturi și trafic cu mașini.

Victima agresiunii, tânărul de 33 de ani, este cunoscut ca luptător de kickbox, așa explicându-se și mobilizarea agresorilor în număr de 7.    

Cert este că victima răspândise serios frica în grupul advers, astfel că 7 indivizi au participat la atacul de joi seară. După un apel la 112, tânărul agresat a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul municipal Rădăuți. La locul agresiunii polițiștii au găsit multe bucăți de lemn, precum și alte bucăți de obiecte contondente, însă nicio persoană nu a fost identificată în zonă.

Aparent, tânărul de 33 de ani a scăpat ușor, în sensul că viața nu i-a fost pusă direct în pericol. El are însă mai multe leziuni prin agresiune iar modul în care a fost lovit i-a pus viața în pericol.

Modul în care s-a produs agresiunea, imaginile video și obiectele contondente folosite (inclusiv topoare) le-au demonstrat în scurt timp polițiștilor că fapta este gravă și pare a fi vorba de o tentativă de omor.

”În urma discuțiilor purtate cu bărbatul de 33 de ani a reieșit că în data de 04.07.2024, în jurul orei 21:00, se afla în fața gării CFR din comuna Dornești, a avut un conflict cu mai multe persoane pe care le cunoștea și a fost agresat de către o parte dintre acestea, având asupra lor obiecte contondente. Deși partea vătămată nu și-a exprimat poziția procesuală prin depunerea unei plângeri penale, polițiștii au continuat cercetările, iar in urma activităților investigative au fost identificate toate persoanele bănuite de comiterea agresiunii sau care s-au aflat la locul faptei, respectiv 7 bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 18 ani din comuna Dornești și din municipiului Rădăuți”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Inițial, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, iar după administrarea materialului probator, cauza a fost preluată de către procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru tentativă de omor.

Vineri, a început căutarea agresorilor, fiind emise mandate de aducere. Cinci dintre ei au fost găsiți. În primă fază, doi dintre agresori, cu vârste de 18 și 32 de ani, au fost reținuți în arest pentru 24 de ore.

Ștefan Marcu, în vârstă de 32 de ani și Geovani MArcu, de 18 ani, ambii din Rădăuți, sunt cei doi reținuți în arest, ordonanțele fiind emise sâmbătă diminețaă. 

 

Surse judiciare au precizat că vor mai fi și alte rețineri în arest dar și propuneri de arestare pentru tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii incidentului, precum și participația fiecăruia dintre cei implicați la agresiune. •

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răfuială 7 contra 1 la Dornești, cu bâte și topoare. Agresorii sunt căutați și a început băgarea lor în arest.
 Vizualizări articol: 3014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Răfuială 7 contra 1 la Dornești, cu bâte și topoare. Agresorii sunt căutați și a început băgarea lor în arest3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei