Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 157 (8686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Petrecere în aer liber

George Simion – botez în Bucovina, cu 1000 de invitați, cu preparate tradiționale și grătare, într-o zonă de poveste

Duminică, 7 Iulie 2024 (12:14:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Botezul fiului lui George Simion, liderul AUR, a avut loc sâmbătă, în frumoasa Bucovină.

Evenimentul cu aproape 1000 de participanți s-a desfășurat într-un cadru de poveste, la Toaca Bellevue din Gura Humorului - Suceava, complex deținut de Petrică Negrea, unul dintre nașii de cununie ai lui George Simion.

Creștinarea micuțului Radu Simion a avut loc vineri, la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Rădășeni, cu părinții George și Ilinca îmbrăcați în straie populare tradiționale, cu patru nași, o pereche din Suceava și una din Tulcea. Numele copilului, Radu, a fost ales în cinstea bunicului lui George Simion, un om pe care l-a iubit mult.

“Sperăm cât de curând să vină și al doilea copil. A zis doctorul Ilincăi 6 luni să așteptăm măcar. Sper să fim binecuvântați cu mulți copii. ÎPS Teodosie ne-a zis să avem 7, că îi botează el. Să vedem câți vrea Dumnezeu, cât poate Ilinca„, a declarat recent George Simion, într-un interviu televizat.

Evenimentul de celebrare a botezului a fost unul la înălțime, la propriu și figurat, invitații, aproximativ 1000 la număr, fiind așezați la mese puse în aer liber, pe dealul înconjurat de păduri răcoroase, cu susur de izvoare și triluri de păsări.

Dar astea puteau fi auzite doar când înceta muzica, pentru că invitați de seamă s-au perindat o zi întreagă, până seara târziu, cântându-se de la imnul României și cântece patriotice până la frumoase melodii din folclorul tradițional românesc.

Nu a lipsit nici un frumos moment artistic, cu Ursitoarele de la Botoșani, una dintre ele, cea mai hîdă, Cotoroanța, fiind luată la dans de unul dintre flăcăii prezenți, îmbrăcat tot cu cămașă tradițională, ca și liderul AUR.


Gândit ca o petrecere câmpenească, botezul fiului lui George Simion a fost doar cu bucate tradiționale din Bucovina și cu multe preparate la foc, petrecerea prelungindu-se până târziu în noapte, mai ales că vremea a fost de partea lor, iar răcoarea serii s-a potrivit de minune cu jarul ce ardea la proțap și la grătare.

Toaca Bellevue - locul în care s-a desfășurat evenimentul celebrului om politic înscris în cursă pentru a deveni președintele României este recunoscut pentru decorul elegant, panorama asupra pârtiei de ski Șoimul și a Voronețului, precum și pentru meniurile sale internaționale și tradiționale.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Simion – botez în Bucovina, cu 1000 de invitați, cu preparate tradiționale și grătare, într-o zonă de poveste.
 Vizualizări articol: 2960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
George Simion – botez în Bucovina, cu 1000 de invitați, cu preparate tradiționale și grătare, într-o zonă de poveste3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei