marţi, 2 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 153 (8682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9771 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6264 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

România a câștigat European Summer Cups Boys Under 14 de la Suceava

Marţi, 2 Iulie 2024 (17:34:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Decizia conducerii Federației Române de Tenis de a alege Suceava drept loc de desfășurare a European Summer Cups Boys Under 14 s-a dovedit a fi una inspirată. „Tricolorii” antrenați de Manuel Nicolae s-au simțit foarte bine în Bucovina, au evoluat fără greșeală, clasându-se la final pe primul loc. După 3-0 cu Ucraina, în sferturi, și 2-1 cu Italia, în semifinale, România a învins marți cu 2-1 Grecia, în finală. Locurile următoare din clasament au fost ocupate de Italia, Finlanda, Ucraina, Suedia, Serbia și Muntenegru. Echipa României, alcătuită din bucureștenii Andrei Radu și Darius Dorin și timișoreanul Lucas Alexandru Milos, a obținut astfel calificarea pentru turneul final al European Summer Cups Boys Under 14, care se va disputa la Valencia, începând cu data de 5 iulie.

„A fost o competiție extraordinară și ne bucurăm că oaspeții noștri s-au simțit foarte bine la Suceava. De asemenea, suntem fericiți că România a reușit să se impună la final, iar jucătorii prezenți aici au trăit momente de neuitat. Îmbucurător este că și vremea a ținut cu noi, furtuna începând la 10 minute după terminarea turneului. A fost o experiență extraordinară pentru noi și suntem satisfăcuți că iubitorii tenisului din Suceava au avut ocazia să îi vadă în acțiune pe unii dintre cei mai talentați tineri jucători din Europa”, a declarat directorul de concurs Costel Chelariu, care a dorit să-i treacă în revistă pe cei care și-au adus contribuția la organizarea acestei interesante competiții, începând cu Codruț Popescu de la SUCT, familia Nuțu și Nițu de la General Construct, Nicu Pascar de la Pascar Exim, Andreea Stan de la Romfour, Vasile Florea de la Florconstruct, SC Loial SRL, Ionel Șuiu de la Bodo Trans, Tudor Gherman, Alin Șoimaru de la Anila, Alex Huțu de la Barbera Import, Cristi Roman, Vasile Ungureanu, Marius Muntean, Tiberiu Avram și Ciprian Anton, directorul Liceului cu Program Sportiv.

Arbitrul principal al competiției care s-a desfășurat pe terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” a fost Răzvan Dinicoiu, care a venit la Suceava direct de la turneul de mare șlem de la Wimbledon, unde a oficiat în calificări.

European Summer Cups Boys Under 14 este o competiție pe echipe, cu 36 de țări participante. Întrecerea este structurată într-un circuit cu 8 turnee, Suceava fiind unul dintre orașele gazdă alături de Valencia (Spania), Bremen (Germania), Cabourg (Franța), Izmir (Turcia), Denizli (Turcia) și Rakovnik (Cehia). Fiecare echipă este alcătuită din primii trei clasați din țara respectivă la această categorie de vârstă, plus un antrenor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România a câștigat European Summer Cups Boys Under 14 de la Suceava.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România a câștigat European Summer Cups Boys Under 14 de la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei