marţi, 2 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 153 (8682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9771 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6264 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înscrieri pentru Salonul Naţional de Fotografie „Fotogeografica”, ediția a XXVIII-a

Marţi, 2 Iulie 2024 (16:02:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii de fotografie pot să se înscrie la ediţia a XXVIII-a a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti. Înscrierile se pot efectua până pe 31 iulie 2024, online, pe www.fotogeografica.ro, cu lucrări în cele trei secţiuni ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural și wildlife, în categoriile elevi/studenți și open (fără limitare de vârstă).

Jurizarea lucrărilor se va realiza în perioada 15 – 25 august  2024, iar anunţarea rezultatelor se va face pe 15 octombrie 2024, cu ocazia vernisajului Salonului „Fotogeografica” 2024. Expoziţia cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada  15  - 30 octombrie 2024. Concomitent, vor avea loc o serie de evenimente complementare și conexe cu teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, conferințe și seminarii,  activități de informare și conștientizare publică.

Juriul competiției, pe secțiuni, este format din: Secțiunea patrimoniu cultural: Ana Dumitru, Codrin Anton, Grigore Roibu; Secțiunea peisaj: Daniel Bălțat, Daniel Mîrlea, Zoltán Gergely Nagy; Secțiunea wildlife: Alexandra Ion, Gabriel Șerban, Silviu Matei; Președinte de onoare: Cristian Lascu.

Se vor acorda câte trei premii, pentru fiecare dintre cele două secţiuni, la fiecare din categoriile anunțate. Acestea constau în programe şi tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate. Acţiunea este derulată de Casa de Cultură a Studenților București, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalitălității de Șanse.

„Fotogeografica”, spune Paul Bordaș, coordonatorul Salonului Naţional de Fotografie, este un brand consacrat și are, până în prezent, un palmares impresionant, fiind una dintre cele mai longevive acțiuni cultural-educative din România. Este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti. www.fotogeografica.ro

„Fotogeografica s-a transformat dintr-un concurs anual de fotografie deschis tineretului, completat cu o multitudine de activități, publicații, expediții de teren și o permanentă interogație despre rolul acestui gen, într-o <mișcare-fenomen>. Standardul a crescut an de an, iar premianții au devenit ulterior profesioniști respectați, cu trofee în competiții prestigioase internaționale, au ilustrat publicații și albume, au realizat expoziții personale de mare succes. Imaginile lor sunt nu numai un document ci și un îndemn. Patrimoniul natural și cultural este o parte importantă din identitatea noastră și o moștenire ce obligă. Manifestarea a devenit o tradiție culturală în România și un brand consacrat”, a completat Paul Bordaș.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrieri pentru Salonul Naţional de Fotografie „Fotogeografica”, ediția a XXVIII-a.
 Vizualizări articol: 330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înscrieri pentru Salonul Naţional de Fotografie „Fotogeografica”, ediția a XXVIII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei