luni, 1 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 152 (8681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,977 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6462 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zgura de la Suceava le-a purtat noroc „tricolorilor”, care s-au calificat la turneul final European Summer Cups Boys Under 14 de la Valencia

Luni, 1 Iulie 2024 (18:08:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceava, orașul care găzduiește unul dintre cele opt turnee din cadrul European Summer Cups Boys Under 14, le-a purtat noroc „tricolorilor”. Astfel, după ce duminică a reușit să învingă Ucraina cu scorul de 3-0, România a câștigat luni, cu 2-1, și duelul din semifinale cu Italia, calificându-se în finală, acolo unde va întâlni Grecia, care a eliminat, pe rând, Suedia și Finlanda. Indiferent însă de acest rezultat, România este sigură de prezența la turneul final de la Valencia, acolo unde vor ajunge primele două clasate ale întrecerii de la Suceava.

European Summer Cups Boys Under 14 este o competiție pe echipe, cu 36 de țări participante. Întrecerea este structurată într-un circuit cu 8 turnee, Suceava fiind unul dintre orașele gazdă alături de Valencia (Spania), Bremen (Germania), Cabourg (Franța), Izmir (Turcia), Denizli (Turcia) și Rakovnik (Cehia).

Italia, Suedia, Grecia, Finlanda, Ucraina, Serbia, Muntenegru și România sunt formațiile care se confruntă zilele acestea pe terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” din Suceava. Fiecare echipă este alcătuită din primii trei clasați din țara respectivă la această categorie de vârstă, plus un antrenor. Arbitrul principal al competiției este Răzvan Dinicoiu, care a venit la Suceava direct de la turneul de mare șlem de la Wimbledon, unde a oficiat în calificări.

Finala dintre România și Grecia se va disputa marți, 2 iulie, cu începere de la ora 09.00, în continuare urmând să se joace și celelalte meciuri de clasament.

„Au fost meciuri frumoase, în care am avut privilegiul să urmărim la lucru câțiva din cei mai talentați sportivi din Europa la această categorie de vârstă. Îmbucurător este faptul că tenismenii din echipa României au evoluat la cel mai înalt nivel, ceea ne-a făcut să ne simțim mândri”, a declarat directorul de concurs, Costel Chelariu, care a ținut să sublinieze și meritele lui Marius Muntean în buna organizare a turneului de la Suceava, nume pe care l-a omis din greșeală în momentul în care a anunțat lista cu cei ce s-au implicat activ în susținerea acestui important eveniment sportiv.

România se bazează la European Summer Cups Boys Under 14 pe jucătorii Andrei Radu (București), Darius Dorin (București) și Lucas Alexandru Milos (Timișoara). Antrenorul „tricolorilor” este Manuel Nicolae.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zgura de la Suceava le-a purtat noroc „tricolorilor”, care s-au calificat la turneul final European Summer Cups Boys Under 14 de la Valencia.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zgura de la Suceava le-a purtat noroc „tricolorilor”, care s-au calificat la turneul final European Summer Cups Boys Under 14 de la Valencia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei