Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 134 (8663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viitorul președintele PSD al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, le mulțumește sucevenilor pentru încrederea avută într-un tânăr

Luni, 10 Iunie 2024 (12:37:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan le-a mulțumit astăzi sucevenilor pentru încrederea avută în el. Declarația a fost făcută după ce datele neoficiale îl dau pe Gheorghe Șoldan drept viitorul președinte al Consiliului Județean Suceava, acesta reușind să câștige alegerile în fața actualului șef al administrației județene, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur. „Conform numărătorii paralele am câștigat Consiliul Județean. Vreau să le mulțumesc sucevenilor pentru că au avut încredere într-un tânăr. Le mulțumesc pentru că au avut încredere că un tânăr poate să facă o schimbare în bine în județul Suceava. Mulțumesc mult echipei Partidului Social Democrat, mulțumesc tuturor membrilor pentru că au fost alături de mine. Și nu în ultimul rând le mulțumesc sucevenilor pentru că au avut încredere în mine și pentru că mi-au acordat votul de încredere”, a spus Gheorghe Șoldan.

Viitorul președinte al CJ Suceava a spus că este conștient de faptul că sucevenii așteaptă ca el să aducă o schimbare în județ. „Acest lucru mă responsabilizează foarte mult. Ne așteaptă patru ani foarte grei, pentru că avem nevoie de foarte multe lucruri în județul Suceava. Avem nevoie de investiții, avem nevoie să ne aducem tinerii acasă, avem nevoie să facem lucruri bune pentru suceveni. Avem nevoie să facem o administrație performantă, iar sucevenii așteaptă asta de la noi”, a transmis Gheorghe Șoldan. 

El a ținut să evidențieze faptul că echipa PSD Suceava a funcționat foarte bine în aceste alegeri. „Am câștigat pe linie, iar PSD are primari în 63 de localități ale județului”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorul președintele PSD al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, le mulțumește sucevenilor pentru încrederea avută într-un tânăr.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Viitorul președintele PSD al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, le mulțumește sucevenilor pentru încrederea avută într-un tânăr1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei