Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 134 (8663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Șoldan, după ce a fost ales președinte al CJ Suceava: „Mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului”

Luni, 10 Iunie 2024 (19:59:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, care în urma alegerilor de duminică a fost ales președinte al Consiliului Județean, le-a mulțumit sucevenilor pentru încrederea pe care i-au acordată prin fiecare vot primit. „Împreună am reușit și vă mulțumesc din suflet. Acesta este un moment important pentru noi toți, un moment care marchează începutul schimbărilor pe care le dorim în județul Suceava. Vă asigur că voi fi un președinte de consiliu județean al tuturor locuitorilor acestui județ. Așa cum am promis în campanie, mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului nostru, prin dezvoltarea fiecărei localități în parte. Este timpul să ne apucăm de treabă și să facem din Suceava un loc unde fiecare dintre noi să fie mândru să trăiască”, a transmis Șoldan. El i-a asigurat pe suceveni că are alături o echipă puternică și va demonstra că în județul Suceava se poate face o administrație performantă.

„Cu investiții în drumuri, turism și sport, dezvoltare economică, locuri de muncă mai bine plătite și tot mai puțini tineri care aleg să plece în alte județe sau chiar în străinătate.

Vreau să atragem tot mai mulți suceveni aflați în prezent departe de familiile lor să se întoarcă definitiv acasă. Nu va fi ușor, știu, dar împreună vom reuși.  Vom construi un viitor mai bun pentru noi toți. Nu o să vă dezamăgesc și vreau să vă fac să fiți mândri că ați avut încredere într-un tânăr”, a spus, cu recunoștință, Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Șoldan, după ce a fost ales președinte al CJ Suceava: „Mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului”.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Șoldan, după ce a fost ales președinte al CJ Suceava: „Mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei