sâmbătă, 8 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 133 (8662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9773 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5975 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

„Gala Absolvenților la Hurmuzachi”: cinci șefi de promoție, emoții și distincții binemeritate

Sâmbătă, 8 Iunie 2024 (11:00:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O nouă generație de absolvenți, promoția ciclului liceal 2020-2024 de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, a marcat în mod festiv momentul despărțirii de liceul în care, vreme de patru ani, a reușit să dobândească cunoștințe, și-a format competențe și aptitudini.

Alături de adolescenți au fost prezenți la manifestare părinții, frații, surorile, prietenii, împreună cu profesorii și mentorii lor, atmosfera având ca numitor comun bucuria, nostalgia, speranțele și emoțiile ce însoțesc în mod firesc un astfel de eveniment.

Moderată de prof. Angelica Popovici, activitatea s-a constituit dintr-o succesiune de momente, înglobând premierea celor merituoși, discursuri, mărturisiri, evocări emoționante, și imagini menite a marca în mod solemn trecerea celor patru ani ai vieții de licean.

Mentori și îndrumători pentru cele șapte clase de absolvenți, diriginții Antoneta Lăzărescu (XII A), Otilia Bumbu (XII B), Maria Epatov (XII C), Constantin Ichim (XII D), Elena Anton (XII E), Alexandru Ciobara (XII F) și Angelica Popovici (XII G), au primit aplauze binemeritate din partea celor prezenți.

Cei mai merituoși elevi ai generației și-au văzut eforturile răsplătite, fiind premiați de echipa managerială, formată din prof. dr. Adrian Puiu și prof. dr. Luminița Lăzărescu, împreună cu reprezentantul Companiei Egger, Alina Chifan, care a acordat, în baza unui parteneriat, premii și mențiuni speciale. Un moment deosebit a fost discursul din partea părinților adresat absolvenților și cadrelor didactice de către Costache Manuel.

Au fost trecute în revistă de către director adjunct Luminița Lăzărescu rezultatele înregistrate de elevii generației la olimpiade, concursuri și competiții.

Directorul instituției a evidențiat performanța șefilor de promoție, elevii Tiberiu Theodor Cîrciu (XII A), Alexia Tablan (XII C), Manuela Costache, Ioana Moroșan și Bianca Pătrăuceanu (XII E), totodată i-a felicitat pe cei care, prin efortul lor remarcabil la învățătură, au intrat în posesia premiilor „I.G. Sbiera” și „Ion Nistor”.

Cei cinci șefi de promoție au adresat audienței discursuri frumoase, pătrunse de emoții sincere, plăcute aduceri aminte și speranțe.

Pe scenă au urcat, în aplauzele publicului, elevele Georgiana Solovăstru (XI C) și Bianca Gheorghiu (XI F) care au primit din partea șefilor de promoție cheia generației, eleve ce și-au asumat în mod simbolic responsabilitatea nobilă a păstrării performanței la nivelul impus de tradiție.

Manifestarea s-a încheiat cu proiecția filmului generației, o succesiune de imagini frumoase din anii de liceu, de amintiri neuitate și tot atâtea pretexte pentru absolvenți de a-și împărtăși printre lacrimi experiențele minunate pe care le-au traversat de-a lungul anilor de liceu.

“Momentul de sărbătoare intitulat <Gala Absolvenților la Hurmuzachi> rămâne în memoria celor prezenți ca un reper valoros al recunoașterii performanței la CNEH, tototdată ca un punct culminant al străduințelor depuse de membrii unei comunități educaționale formate din elevi, profesori și părinți, cu scopul comun de a contribui la dezvoltarea etosului unei instituții de învățământ cu un prestigiu binemeritat și recunoscut.

Succes, dragi absolvenți la sesiunea examenului de bacalaureat care se apropie, la admiterea în instituțiile de învățământ pe care le veți alege, dar mai ales succes și reușite admirabile la examenul numit viață!>, au transmis reprezentanții liceului.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Gala Absolvenților la Hurmuzachi”: cinci șefi de promoție, emoții și distincții binemeritate.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Gala Absolvenților la Hurmuzachi”: cinci șefi de promoție, emoții și distincții binemeritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei