joi, 6 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 131 (8660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9768 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6516 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Social-democratul Cristinel Burac îi asigură pe cetățenii din Șcheia că prioritățile sale ca primar vor fi apa, canalizarea, drumurile și trotuarele

Joi, 6 Iunie 2024 (19:21:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru funcția de primar în Șcheia, Cristinel Burac, le-a transmis locuitorilor din această comună că după ce va fi ales și va prelua această funcție, prioritățile sale vor fi rețelele de apă și canalizare, asfaltarea drumurilor și amenajarea trotuarelor. „Am ales să fiu un om simplu care iubește faptele, nu cuvintele, și am ales să fac bine semenilor, să iubesc cetățenii, nu să-mi fac doar mie bine. Am ales să găsesc soluții fiindcă iubesc această comună”, a spus Cristinel Burac. Acesta consideră că în momentul de față mai sunt multe de făcut pentru ca Șcheia să se dezvolte și să ajungă măcar la o situație de normalitate. „Pentru mine cele mai prioritare sunt proiectele de modernizare a infrastructurii din toată comuna, apa și canalizarea, asfaltarea străzilor și amenajarea trotuarelor. Îmi doresc mult ca cei mici să nu mai fie nevoiți să meargă la locurile de joacă prin noroi, bicicliștii să nu se plimbe prin gropi și noroi, cetățenii comunei să nu umble în cizme de cauciuc prin noroi în drum spre serviciu și nimeni să nu își strice mașina prin gropi. De asemenea, nu vreau să mai văd cetățenii comunei Șcheia cum se chinuie cu apa de la fântâni și vreau să dispară wc-urile din curți”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Șcheia.

El a mai adăugat că nu va fi primarul care să spună că doar el face totul. „Dacă voi fi ales primar voi înființa un birou în cadrul primăriei, cu persoane calificate, care să se ocupe doar de proiecte europene. Bugetul comunei este mare, dar nu suficient pentru toate proiectele care sunt necesare ca cetățenii să beneficieze de mai mult bine. Iar pentru aceasta am relații de încredere și cooperare cu primari ai unor administrații locale care au reușit să dezvolte comunele lor la standarde europene”, a declarat Cristinel Burac. El a mai precizat că toți cetățenii comunei Șcheia merită un trai mai bun, iar pentru aceasta are nevoie de sprijinul și votul lor la alegerile de duminică, 9 iunie.

„E greu să credeți, cetățeni ai comunei Șcheia, că promisiunile din campania electorală 2024 pot deveni realitate, după atâția ani când în comuna Șcheia s-au făcut foarte puține pentru un trai bun. Cu credință în Dumnezeu, pot să vă asigur că dacă eu, împreună cu echipa mea de consilieri PSD, o să avem încrederea dumneavoastră, va fi bine pentru comuna Șcheia”, a încheiat Cristinel Burac.

cod AEP 21240002

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democratul Cristinel Burac îi asigură pe cetățenii din Șcheia că prioritățile sale ca primar vor fi apa, canalizarea, drumurile și trotuarele.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social-democratul Cristinel Burac îi asigură pe cetățenii din Șcheia că prioritățile sale ca primar vor fi apa, canalizarea, drumurile și trotuarele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei