Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 130 (8659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la întâlniri electorale la Horodnic de Jos și Poieni-Solca

Miercuri, 5 Iunie 2024 (15:59:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean, a continuat seria de întâlniri electorale, miercuri ajungând și la Horodnic de Jos și Poieni Solca. Departamentul de comunicare al PNL a informat că la Horodnic de Jos, președintele Flutur a cerut un vot pentru candidatul de primar Petru Viorel Prelipcean, „un vechi liberal susținut de fostul primar liberal, Petrică Oniga”. Potrivit comunicatului, programul cu care Petru Prelipcean participă la alegerile locale „este foarte ambițios: vrea să introducă apa și canalizarea, deoarece s-a întârziat prea mult și oamenii au așteptări uriașe; (...), introducerea gazului metan, care trece pe la poartă, adică spre Horodnic de Sus și Marginea, și există posibilitatea de introducere a acestei surse de încălzire extrem de așteptată de populație”. În cadrul întrunirii electorale localnicii au cerut amenajarea intersecției cu DN Rădăuți-Putna, prin realizarea unui sens giratoriu. Președintele Flutur le-a spus că proiectul este realizabil și că, la solicitarea primarilor de la Horodnic de Sus și de la Marginea, luni a avut loc o întâlnire a reprezentanților Poliției Rutiere Suceava cu reprezentanții de la Drumuri naționale și deja s-a dat acordul pentru sensul giratoriu din Marginea și pentru cel de la intersecția Horodnic de Sus cu drumul Marginea-Rădăuți. „Același lucru trebuie să îl facă și primăria de la Horodnic de Jos, deci se poate”, a subliniat Flutur.

La Poieni Solca, candidatul liberal la primărie, Grigore Ilișoi, și-a prezentat în fața cetățenilor și a președintelui PNL Gheorghe Flutur oferta electorală. „La Poieni-Solca, urgent trebuie rezolvată problema apei, deoarece au canalizare, dar nu au apă potabilă. Au nevoie să se racordeze și ei la rețeaua de gaz metan a vecinilor. Copiii de la școală au nevoie de masă caldă, iar candidatul nostru poate și sigur va rezolva aceste probleme și multe altele”, a dat asigurări Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la întâlniri electorale la Horodnic de Jos și Poieni-Solca.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, la întâlniri electorale la Horodnic de Jos și Poieni-Solca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei