Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Loc de joacă modern, de aproape 700 mp, cadou în avans de „Ziua Copilului”

Vineri, 31 Mai 2024 (15:37:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadoul de „Ziua Copilului” a venit mai devreme pentru copiii din cartierul Burdujeni, sub forma unui loc de joacă uriaș, modern și complet nou, de a cărui deschidere s-au bucurat chiar de dimineață.

Locul de joacă modern din cartierul Burdujeni, din apropierea bisericii Sf. Andrei, a fost amenajat de operatorul de salubritate (Asocierea SC Diasil Service SRL – SC Ritmic Com SRL), sub stricta supraveghere a municipalității sucevene, conform contractului privind concesionarea serviciului de salubrizare menajeră.

„Astăzi reușim să le facem o bucurie în avans copiilor, dând în folosință locul de joacă modernizat de lângă Biserica Sf. Andrei. Acesta are o suprafață de 690 mp, acoperită cu covor de tartan turnat în două straturi, cu foarte multe corpuri de joacă. Au fost lucrări complexe, am reușit să îi convingem pe proprietari, pentru că nu este terenul municipalității, să pună la dispoziție întreaga suprafață, pentru amenajarea unui loc de joacă modern. În perioada următoare vom avea mult mai multe locuri de joacă modernizate, pentru alte 10 locații fiind făcute proiecte de modernizare. Cinci dintre ele sunt deja finalizate (Str. Viitorului nr.6, Str. Zorilor, Str. Victoriei nr.17, Str. Tipografiei nr.2, Str. Luceafărului nr.8) și le-am și dat în folosință, nu s-a așteptat să vină Ziua Copilului, iar alte cinci urmează să fie finalizate, pe strada Mihai Viteazu, pe Victoriei – cartier Obcini, Păcii nr. 11 – Burdujeni, pe Aleea Nucului, lângă Creșă, iar altul lângă Bebelușul. Avem grijă de copiii noștri, de nepoții sucevenilor, să aibă unde să se joace”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a subliniat că cea mai mare satisfacție în astfel de momente este bucuria copiilor.

Printre dotările noului loc de joacă se numără un complex alcătuit din tobogane, echipament complex de cățărare, ansamblu leagăne cu patru locuri, carusel cu trei locuri tip „mama și copilul”, carusel pentru copii cu dizabilități, carusel cu scaune, carusel cu figurine, balansoar dublu și scrânciob dublu, figurine pe arc, trambulină, covor de tartan turnat în două straturi, marcaje joc Șotron, gradene din lemn, bănci moderne din lemn cu coșuri încorporate pentru deșeuri.

În plus, au fost montate coșuri stradale pe stâlpii din jur, panouri de afișaj cu regulament de utilizare a spațiului de joacă, au fost amenajate spațiul verde și căile de acces, cu borduri, pavele, iluminat public și au fost amplasate camere de supraveghere video.

Noul spațiu de joacă din Burdujeni este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 15 ani, iar programul de funcționare este zilnic între orele 8.00-21.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Loc de joacă modern, de aproape 700 mp, cadou în avans de „Ziua Copilului”.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loc de joacă modern, de aproape 700 mp, cadou în avans de „Ziua Copilului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei