Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur, la Putna: „Primarul Gheorghe Coroamă este stâlpul primarilor liberali, el reușind să aducă peste 30 de milioane de euro numai în ultimul timp”

Vineri, 31 Mai 2024 (10:17:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, liderul liberalilor suceveni Gheorghe Flutur, a participat la o întâlnire electorală pentru a susține candidatura pentru un nou mandat a primarului liberal din comuna Putna, Gheorghe Coroamă. „«Ridică-te, Ştefane!», așa îmi vine să spun la Putna când mă uit și văd o sală arhiplină de putneni care, în aplauze, au primit echipa liberală, susținând candidatura lui Gheorghe Coroamă la Primăria Putnei”, a transmis Gheorghe Flutur.

El a precizat că primarul Coroamă este stâlpul primarilor liberali, un om care a reușit să aducă peste 30 de milioane de euro numai în ultimul timp. Flutur a precizat că primarul Coroamă derulează în prezent un proiect pentru construcția de rețele de apă și canalizare de peste 10 milioane de euro în Putna și a transformat localitatea într-o adevărată stațiune turistică. „Primarul Coroamă a construit o casă de cultură modernă, școli și grădinițe moderne, a inaugurat un centru medical pentru putneni și a realizat cea mai frumoasă investiție din județul Suceava: o bază sportivă cu un stadion de fotbal de nivel național de Liga 1, cu o tribună de peste 1.000 de locuri, bazin de înot, saună și dușuri, terenuri de antrenament pentru sportivi. Datorită acestor realizări, Putna va deveni un centru de cantonament pentru sportivi atât din țară, cât și din străinătate”, a spus candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Suceava. El a subliniat că întâlnirea electorală de la Putna a fost una impresionantă, fiind prezenți și alți primari din zonă, de la Vicovu de Sus, Horodnic de Sus și Bilca, „oameni de toată isprava, fiecare dintre ei fiind model de administrație locală de succes la superlativ”.

„Când mă gândesc că această parte de Bucovina este administrată în mare parte de liberali, de la Ulma, Brodina, Vicovu de Sus, Bilca, Putna, Frătăuții Vechi și Noi, Rădăuți, Marginea, Horodnic de Sus, Burla, sunt convins că surpriza liberală va veni și la Straja, Gălănești, Vicovu de Jos, Voitinel și Horodnic de Jos, având ca exemple localitățile conduse de liberali. Forța exemplului este mai mare decât orice campanie electorală. Gândiți-vă bine, oameni buni, uitați-vă în grădinile și comunele acestor gospodari și votați liberalii, că merită”, și-a încheiat Gheorghe Flutur mesajul său de sub streașina Mănăstirii Putna, unde se odihnește Marele Ștefan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, la Putna: „Primarul Gheorghe Coroamă este stâlpul primarilor liberali, el reușind să aducă peste 30 de milioane de euro numai în ultimul timp”.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur, la Putna: „Primarul Gheorghe Coroamă este stâlpul primarilor liberali, el reușind să aducă peste 30 de milioane de euro numai în ultimul timp”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei