Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur a participat la lansarea candidaților PNL pentru primăriile Dornești și Slatina, actualul primar Gheorghe Luță, respectiv tânărul inginer Adrian Gemanaru

Vineri, 31 Mai 2024 (18:29:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Suceava, liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri după-amiază la două întâlniri electorale în Dornești și Slatina, în cadrul cărora au avut loc lansările candidaților PNL pentru primăriile celor două comune. Întâlnirile electorale au avut loc după ce Gheorghe Flutur a participat la inaugurarea terminalului pentru transbordarea cerealelor din vama Dornești.

În comuna Dornești, Gheorghe Flutur a participat la o întâlnire cu electoratul pentru susținerea candidaturii pentru un nou mandat a actualului primar liberal, Gheorghe Luță. „Gheorghe Luță este un primar foarte harnic, exigent, care a modernizat comuna Dornești, a făcut proiecte de aducțiune de apă și canal, a asfaltat și betonat drumuri, a îndiguit zone de risc la inundații”, a spus Gheorghe Flutur. În cadrul întâlnirii, atât primarul Gheorghe Luță, cât și locuitorii din Dornești i-au solicitat lui Gheorghe Flutur să susțină trecerea din terenul statului a câteva zeci de hectare pentru construcția de locuințe pentru tineri. Oamenii i-au arătat lui Gheorghe Flutur că Agenţia Domeniilor Statului (ADS) deține peste 300 de hectare de teren „lucrate de clienți vechi ai pesediștilor”, în condițiile în care comuna are nevoie de teren pentru locuințe destinate tinerilor.

Candidatul PNL pentru șefia județului a vorbit despre posibilitatea aducerii gazului metan în comună, având în vedere că magistrala este destul de aproape de Dornești. El i-a anunțat pe cetățeni că începând de luni se va turna covor asfaltic pe drumul național Rădăuți - Ratoș. Gheorghe Flutur a făcut referire și la marele proiect ”Dornești la autostradă”, pentru că Autostrada A7 trece prin partea estică a acestei comune. „În Dornești vor fi și alte investii în legătură cu zona de frontieră cu Ucraina, iar un prim exemplu este investiția de 10 milioane de euro în terminalul de transbordare a cerealelor care a fost inaugurată astăzi, unde vor lucra peste 50 de oameni, probabil cei mai mulți localnici”, a mai precizat Gheorghe Flutur.

Tot vineri, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent și în comuna Slatina, acolo unde a avut o întâlnire cu cetățenii prezenți la lansarea candidaturii pentru funcția de primar al acestei comune a tânărului inginer Adrian Gemanaru. „Acesta este un familist convins, un tânăr fermier, om cu inițiativă și cu proiecte curajoase pentru comuna Slatina”, a dat asigurări Gheorghe Flutur. El a dus aminte că drumul județean care traversează localitatea Găinești a fost modernizat de Consiliul Județean Suceava. „Comuna Slatina s-a schimbat în bine după ce acest drum s-a modernizat. Dar oamenii au nevoie și de extinderea rețelei de apă și canalizare, au nevoie de gaz metan, au nevoie de cămin cultural și doresc descâlcirea cadastrării terenurilor care, în loc să lămurească, mai mult a încâlcit situațiile. Toate acestea, dar și multe altele investiții sunt în programul candidatului liberal pentru funcția de primar Adrian Gemanaru”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a participat la lansarea candidaților PNL pentru primăriile Dornești și Slatina, actualul primar Gheorghe Luță, respectiv tânărul inginer Adrian Gemanaru.
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a participat la lansarea candidaților PNL pentru primăriile Dornești și Slatina, actualul primar Gheorghe Luță, respectiv tânărul inginer Adrian Gemanaru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei