Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: ”Sub conducerea primarului Gheorghe Lazăr, Marginea este o comună campion, cu investiții de peste 75 de milioane de euro”

Vineri, 31 Mai 2024 (12:59:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, a fost prezent vineri în Marginea, unde alături de primarul liberal Gheorghe Lazăr a verificat stadiul lucrărilor la mai multe investiții din această comună. Cei doi au fost prezenți la noua stație de epurare din comuna Marginea, Gheorghe Flutur subliniind faptul că aceasta a fost construită în cadrul unui proiect cu o valoare de 55 de milioane de euro.

„Suntem la Marginea, cu primarul Gheorghe Lazăr, la stația de epurare construită printr-un proiect uriaș în comuna Marginea. O investiție care ajunge la 55 de milioane de euro și stația de epurare care este șase milioane de euro. 49 de milioane de euro vor fi folosiți pentru construcția unei rețele de apă și canalizare cu o lungime de 67 de kilometri, la care vor fi branșați circa 10.000 de locuitori de aici, din comuna Marginea. Este o investiție mult așteptată, cu fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, unde Consiliul Județean Suceava și ACET au fost implicați în demararea acestui mare proiect”, a declarat candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

El a subliniat că aceasta este o investiție care se adaugă la alte proiecte importante pentru dezvoltarea acestei comune. „Vorbim de investiția pe gaz metan de alte 9 milioane de euro, dar și de investiții în școli, în drumuri, poduri și într-un cămin cultural modern. Marginea este o localitate campion, cu peste 75 de milioane de euro în proiecte în următorii ani. Unele lucrări sunt făcute, unele sunt în curs. La toate astea modernizarea drumurilor, sensurile giratorii sunt alte priorități pentru primarul Gheorghe Lazăr”, a încheiat Gheorghe Flutur.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: ”Sub conducerea primarului Gheorghe Lazăr, Marginea este o comună campion, cu investiții de peste 75 de milioane de euro”.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: ”Sub conducerea primarului Gheorghe Lazăr, Marginea este o comună campion, cu investiții de peste 75 de milioane de euro”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei